HP-hybrid med B&O-højttalere

HP-hybrid med B&O-højttalere

Share

Pavilion x2 er skabt til både produktivitet og underholdning. 

HP har videreudviklet sin Pavilion x til en 12,1″-version, der rettet mod dem, der vil have produktivitet og underholdning på farten.

Pavilion x2 vejer beskedne 0,76 kg og måler blot 8,4 mm i tykkelsen. Den magnetiske sammenkobling uden lås gør det nemt at af- og tilkoble tastaturet, så pc’en kan bruges som traditionel notebook, hvor skærmen kan vippes op til 130 grader, hvilket sikrer optimale visningsforhold – eller man kan på farten forvandle notebooken til en tablet. Eller stille den oprejst, når man vil se film eller spille touch-spil.

Tastaturet har en tastevandring på 1,5 mm og en touchpad på 54 x 98 mm, hvilket nogenlunde svarer til en standard bærbar PC.

Se også:  HP PageWide MFP 377dw [TEST]: Lynhurtig printer

Tabletten har en batterilevetid på op til 8 timer og 15 minutter. 

Skærmen har fuld HD+-opløsning (1920 x 1280 pixels) og 3:2-formatet giver brugerne 18 procent mere skærmareal i den lodrette dimension, hvilket er praktisk, når man vil browse på nettet, redigere dokumenter og regneark samt kigge på fotos.

I Danmark bliver HP Pavilion x2 tilgængelig med Intel Core M 6Y30-processor, 4 GB ram og 128 GB SSD-harddisk.

Hybrid-pc’en er forsynet med en af de nye USB 3.1 Type-C-porte, som giver hurtig dataoverførsel og kan bruges til at oplade med.

Der er også USB 2.0-port i fuld størrelse samt mikro-HDMI-port til ekstern skærm eller tv.

Del denne