Home » Erhverv » HP har åbnet kæmpe center til 3D-print og digital produktion
HP har åbnet kæmpe center til 3D-print og digital produktion

HP har åbnet kæmpe center til 3D-print og digital produktion

Share

Med det nye 3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence i Barcelona vil HP for alvor være med til at sætte dagsordenen for udvikling og bæredygtig innovation

HP har slået dørene op til et helt nyt 3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence i Barcelona. Der er tale om en af verdens største og mest avancerede faciliteter designet specielt til at arbejde med næste generations teknologier og den fjerde, industrielle revolution.

Det nye center samler nemlig flere hundrede af verdens førende udviklingseksperter i et mere end 150.000 kvadratmeter avanceret innovativt miljø, der skal være med til at ændre den måde, vi designer og skaber på. I det mere end tre hektar store innovationshus, der er placeret i forbindelse med HP’s campus i Barcelona, udvikles HP’s industrielle 3D-print portefølje, og dette sker i et produktionsmiljø i stor skala, hvor såvel kunder som partnere kan samarbejde om nye, digitale teknologiske løsninger.

Se også:  HP Envy 6020 [TEST]: Kompakt, billig og nydelig printer overrasker

Det nye center samler hundredvis af specialister inden for 3D-print og digitale løsninger, som blandt andet arbejder med udvikling af systemer, data, software, materialer, design og applikationer.

Synergieffekt og innovation

“Der er tale om et af de største og mest avancerede centre i verden til 3D-print, digital research og udvikling, så det understreger virkelig intentionerne om at gennemføre vores mission med henblik på at transformere nogle af verdens største industrier gennem bæredygtig teknologisk innovation.

Vi kombinerer vores ressourcer med ekspertise i 3D-print for at fremme de teknologier og de kompetencer, der kan føre til nye løsninger, og set sker vel at mærke i samarbejde med kunder samt partnere,” siger Christoph Schell, der er President for 3D Printing and Digital Manufacturing i HP.

3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence design er på mere end 150.000 kvadratmeter og rummer det ypperste af både teknologi og menneskelig kompetence.

Det nye 3D-kompetencecenter er netop skabt for at udnytte den synergieffekt, der er i et samarbejde med omverdenen. Derfor skal ingeniører fra HP, grupper, der arbejder med forskning og udvikling, samt kunder og partnere sammen skabe rammerne for den innovation, der i sidste ende skal manifestere sig fysisk via HP’s 3D-produktionssystemer til både plast og metal.

Produktudviklingen sker blandt andet i samarbejde med firmaer som BASF, GKN Metallurgy, Siemens, Volkswagen samt flere andre inden for såvel autobranchen som industrien, sundhedssektoren og forbrugssektoren.

Tænker også på miljøet

Det nye 3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence er også et udtryk for HP’s engagement i at gøre noget for miljøet. Det sker blandt andet gennem anvendelsen af solceller, der skal levere 110 kW strøm, genanvendelse af regnvand til vanding og sanitære formål, energivenlig styring af indeklimaet samt optimering af brugen af naturligt lys.

Desuden er der anvendt miljøvenlige byggematerialer med det formål at opnå en LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) certificering. Over tid ønsker HP som virksomhed af bruge 100 pct. vedvarende energi i sin globale drift, og det foreløbige mål er at nå 60 pct. i 2025.

Investeringen i det nye center i Barcelona har altså skabt en af verdens største faciliteter med fokus på 3D-print og digital udvikling. Det er en markant udvidelse af HP’s globale faciliteter, der i forvejen har fokus på 3D-print samt digital udvikling og som blandt andre tæller innovationscentre i Corvallis i Oregon, Palo Alto samt San Diego i Californien og Singapore. Her lancerede HP for nylig et samarbejde med Nanyang Technological University og Singapore National Research Foundation inden for blandt andet 3D-print, kunstig intelligens, machine learning og cybersikkerhed.


TAGS
3D-print
digital produktion
HP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S