Home » Erhverv » HP gør applikationer skyklar
HP gør applikationer skyklar

HP gør applikationer skyklar

Share

HP har lanceret nye servicer, som skulle gøre det hurtigere for
virksomheder at vurdere, hvilke applikationer der med fordel kan flyttes
over i skyen.

HP har med Application Transformation-pakken lanceret syv nye servicer, der gennem en automatiseret og systematisk tilgang giver virksomhederne en langt bedre forståelse af og overblik over deres applikationsportefølje, når it-arkitekturen skal gøres cloud-baseret.

Formålet er at rationalisere og vurdere, hvilke applikationer der skal beholdes, ændres eller tages ud af drift. Servicepakken indeholder desuden nye servicer til applikationsmodernisering og -administration. HP Application Portfolio Management og HP Applications Rationalization hedder det i pressemeddelelsen fra HP.

Preben Jacobsen er HP’s danske cloudekspert, og han mener, at den nye pakke har sørget for at fjerne en barriere for virksomheder til at flytte it-arkitekturen over i skyen, fordi kun få virksomheder reelt har et overblik over den totale applikationsporteføljes nøglekarakteristika, såsom omkostninger, sikkerhed, anvendelse og underliggende teknologi.

Se også:  Vanskeligt for virksomheder at bruge den hybride cloud

»Cloudteknologien er jo som sådan ikke ny mere, men det er stadig en stor udfordring for rigtig mange virksomheder at vurdere, hvilke applikationer det giver forretningsfordele at flytte over i skyen.

Vi har tidligere oplevet, at selv med forholdsvis få applikationer kan det være en meget ressourcetung opgave at gennemgå hele applikationsporteføljen. Det er denne proces, vi nu har automatiseret, hvilket gør det langt nemmere for virksomhederne at komme i gang med en cloudtransformation og udnytte det enorme potentiale i skyen,« forklarer Preben Jacobsen.

I øvrigt fortæller en ny undersøgelse fra HP, at blandt andet CEOs, CFOs og CIOs i den offentlige og den private sektor viser, at 95 procent af de adspurgte finder innovation vigtig, for at deres organisation kan få succes. Inden for fem år mener 98 procent, at innovation bliver forretningskritisk.

Se også:  HP Envy 15 [TEST]: Luksusmaskine med et vægtproblem

TAGS
Cloud
HP
Internet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S