Home » Gaming & Konsoller » Her bliver din gaming kølet helt ned – og farten går op
Her bliver din gaming kølet helt ned – og farten går op

Her bliver din gaming kølet helt ned – og farten går op

Share

Jo koldere, des hurtigere. Det gælder i hvert fald for gamingcomputere, og den nye bærbare HP Omen 16 har producentens hidtil mest avancerede kølesystem

Gamere ved det, og pc-byggere ved det: Computerens ydelse får lige et nøk opad, hvis elektronikken køles godt og grundigt ned. HP ved det også. Derfor har producenten nu lanceret den bærbare gamingcomputer HP Omen 16, der har producentens mest avancerede termiske løsning til dato i en bærbar pc.

Køleløsningen er i forhold til tidligere gaming-bærbare fra producenten opgraderet i form af et ekstra femte varmerør og en fjerde udstrømningsventil, der bidrager til at sænke ssd-temperaturen med 14 procent sammenlignet med sidste generation, hvilket også bidrager til en mere støjsvag maskine, lyder det fra HP.

Se også:  Microsoft vil købe Activision Blizzard: Et stort boost for Xbox Game Pass-universet

Maskinen byder på en QHD 165 Hz-skærm, et Nvidia GeForce RTX 3070 Ti-grafikkort og de nyeste MAX Q-teknologier eller AMD Ryzen RX 6650M.

Billigere model

Samtidig lancerer HP den lidt billigere basis-bærbare HP Victus 15, som har en 15-tommer FHD 144 Hz-skærm, en Nvidia GeForce® RTX 3050 Ti-gpu med anden enerations ray-tracing-teknologi eller AMD Radeon RX 6500M. Også HP Victus 15 er udstyret med et avanceret kølesystem, hvor indløbsventilationsarealet er 146 procent større sammenlignet med den tidligere generation, oplyser HP.

Både Omen 16 og Victus 15 leveres med Omen Gaming Hub installeret, hvilket skulle give mulighed for at drage fordel af stærke funktioner som Performance Mode, Network Booster og System Vitals til at skrue op for ydeevnen. Den nye Optimizer-funktion tilføjer desuden et yderligere lag til ydeevnen, hvilket kan frigøre systemressourcer for at maksimere frameraten.

Se også:  Lenovo Legion S7 Pro [TEST]: Letvægts-gamer med kontortække

Omen 16.1 forventes i danmark til sommer til en startpris på 13.999 kr. på HP.com. Victus 15.6 kommer i tre farvevarrianter, sølv, blå og hvid, og forventes også tilgængelig til sommer til en startpris på 9999 kr. på HP.com.


TAGS
Gaming
Gamingbærbar
gamingcomputer
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S