Home » Printer » HP Envy Inspire 7920ez [TEST]: HPs printer styres med super smart app
HP Envy Inspire 7920ez [TEST]: HPs printer styres med super smart app

HP Envy Inspire 7920ez [TEST]: HPs printer styres med super smart app

Share

Med en særlig app kan du styre denne printer på en ny og smart måde. Samtidig sørger HP Envy Inspire 7920z for selv at bestille blæk, så du aldrig løber tør

De fleste af os opfatter nok blækprinteren som en færdig teknologi, der ikke ville kunne byde på så mange nyheder. Mange påfund gennem årene har da også mest af alt virket som et lidt desperat forsøg på at gøre produktet interessant – uden at der reelt var sket noget nyt. Der skal jo sælges nogle printere.

HP’s Envy Inspire 7920ez skiller sig ud. Den kommer virkelig med noget nyt. Ved første blik synes der at være tale om en helt normal multifunktions-blækprinter i et ordinært design og bestykket med to blækpatroner. En til farve og en til sort. Og det er helt ok.

Hele opsætningen går let, og printeren tilbyder det obligatoriske display, hvor du kan styre alle de vigtigste funktioner.

Se også:  HP Smart Tank 7605 [TEST]: Driftsbillig blæksprutte til storfamilien
Udskriv før du udskriver

Men det nye og smarte ved Inspire 7920ez er heller ikke så meget selve printeren, men derimod den applikation, som du også kan styre den med. Det kan ske fra din pc, men de fleste vil nok vælge at benytte mobiltelefon-appen. Applikationen hedder HP Smart.

Her kan du for eksempel gøre en udskrivning klar, når det passer dig, men vælge, at udskrivningen ikke skal gennemføres, før du sidder fysisk i nærheden af printeren – for eksempel når du igen træder ind på dit hjemmekontor. Det er da mekanisk sikkerhed, der er til at forstå.

Du behøver altså ikke gå rundt og huske på, at du skal have udskrevet et bestemt dokument, når er hjemme igen. Det husker printeren for dig. Det er da nyt og anderledes.

Se også:  Nu får fans unik mulighed for at blive trænet af Astralis

Ikke helt så nyt er det, at printeren kan indstilles til automatisk at bestille nyt blæk, når du er ved at løbe tør. HP anfører, at du får (originalt) blæk billigere på denne måde.

Det tør vi ikke love, at man kan være sikker på. Men mange vil måske også være villige til at betale lidt ekstra for at være sikker på altid at have blæk til rådighed.

Skriv ud – og rejs skov

Et andet plus for brugeren ved den automatiske bestilling er, at HP så vil betale for genetablering af skove. Jo flere ark du bestiller, des flere penge går der til skovene. Det er måske lidt vanskeligt at gennemskue for en almindelig bruger, hvad det reelt giver af nye træer og skovarealer.

TAGS
Envy
HP
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S