HP Elitebook x360 [TEST]: Ultratynd businessbærbar blokerer for nysgerrige blikke

HP Elitebook x360 [TEST]: Ultratynd businessbærbar blokerer for nysgerrige blikke

Share

Den nyeste version af Elitebook x360 giver dig ikke bare fin ydelse og batterilevetid men sørger også for, at ingen kan kigge med over skulderen, når du arbejder på farten

Det er en fordel – og ofte en nødvendighed – at kunne arbejde på farten. Dokumenter og informationer er dog mere sårbare, når de forlader virksomhedens trygge rammer. Det er derfor værd at have tanke på sikkerheden, når man investerer i en bærbar til businessbrug. Med HP’s nye Elitebook er der tænkt på stort set set alt for at holde dine data sikre.

Reparerer sig selv

Du får ikke bare skræddersyet software til at undgå farlige hjemmesider, fange skidt, der vil inficere din pc og alt, der ellers findes af trusler i dagens it-verden. Skulle uheldet være ude og systemet angribes af ondsindet indhold, så beskyttes din BIOS og de vitale dele af pc’en desuden med Sure Start Gen3-teknologi, der også er i stand til at gendanne pc’en udenom styresystemet og reparere sig selv.

Se også:  HP X360 1030 G3 [TEST]: Kompakt og stilsikker konvertibel maskine
Slidstærkt design

Det er dog ikke kun i det indre, sikkerheden ligger. Den slanke, og ret lette bærbar er skabt i stærk CNC-aluminium og har bestået en MIL-STD 810G-test, der garanterer, at den kan klare nogle knubs.
Der er også inkluderet en fingeraftrykslæser, bekvemt placeret lige under tastaturet, så man har en ekstra sikkerhedsløsning til at logge på pc’en.

Det baggrundsbelyste tastatur er af høj kvalitet. Skulle uheldet være ude, og du spilder en kop kaffe ud over det, så er det skabt til at kunne overleve dette via et lille afløb til væsker. Touchpad’en er ligeledes af den mest avancerede slags med billedsensor og mulighed for multitouch-kommandoer.

Se også:  7 stærke råd før du køber en hybrid bærbar

Del denne