Home » Bærbar computer » HP EliteBook x360 1040 G5 [TEST]: Lynhurtig letvægter til arbejde på farten
HP EliteBook x360 1040 G5 [TEST]: Lynhurtig letvægter til arbejde på farten

HP EliteBook x360 1040 G5 [TEST]: Lynhurtig letvægter til arbejde på farten

Share

EliteBook x360 G5 er fleksibel i sit design og nem at have i tasken, men leverer ydelse og sikkerhed som en arbejds-pc i den tunge klasse

Det er de færreste, der sidder bænket foran et skrive-bord hele deres arbejdsdag. De fleste arbejder på farten, enten altid eller engang imellem, og det sætter krav til det udstyr, man har med sig.

Man vil nødigt gå ned på ydelse eller sikkerhed, selvom man springer på en mobil løsning. Det forsøger HP at sikre dig imod med EliteBook x360 1040 G5.

Stor fleksibilitet

Der er tale om en slank og let maskine, der med sin børstede aluminiumsoverflade får tanker-ne i retning af MacBook, men nok i virkeligheden bare ligner de fleste bærbare i den bedre klasse.

Se også:  Lette bærbare [STORTEST]: MacBook Air får bank af rivalerne

Som navnet antyder, er der tale om en hybrid-pc, hvor skærmen kan vippes 360 grader – fra laptop-tilstand til tablet og alt derimellem. Fleksibiliteten er således stor og bliver kun endnu større af, at der, som supplement til det rigtigt glimrende bagbelyste tastatur, medfølger en aktiv pen. Således kan du flippe skærmen hele vejen rundt og lægge den fladt opad, hvis du eksempelvis vil tage noter eller har behov for en skriveplade.

Til login er der både fingeraftrykslæser og mulighed for ansigtsgenkendelse via et dedikeret kamera i toppen af skærmen.

Tilslutningerne er, som man kan forvente af en god moderne bærbar – to styks USB 3.1 gen. 1 (der kan bruges til opladning af andre enheder), to styks USB C med Thunderbolt, en fuld størrelse HDMI og en lydudgang. Det bør række til de flestes behov.

Arbejd privat på farten

Det er en flot og særdeles lysstærk skærm, som snildt vil kunne bruges udenfor, også når solen skinner.

Den testede model var forsynet med Sure View, som gør skærmen stort set umulig at se for alle andre end dig selv, når du trykker på en knap. Der lægges et specielt filter henover, som indsnævrer betragtningsvinklerne, så kun den, der sidder direkte foran skærmen, kan se indholdet. En fin sikkerhedsfunktion, når man sidder med følsomt materiale i åbne omgivelser.

Se også:  7 stærke råd før du køber en tynd bærbar

På hver side af tastaturet er højttalerriller udført i sirligt mønster. Lyden er skabt i samarbejde med B&O og fremstår ganske imponerende for en bærbar af denne størrelse. Bunden er ikke den største, men der er flot vidde i lydbilledet, når du ser film eller spiller computerspil.

Voldsomme kræfter

Man skal ikke lade sig snyde af det slanke og lette design. Det er et seriøst muskelbundt, vi har med at gøre. En professionel Core i7, 16 GB ram og en hurtig 512 GB ssd sikrer et særdeles smidigt system, som ikke giver efter, selvom du kører tunge 3D-programmer og lignende. Vi er oppe på et niveau, vi kun plejer at se i væsentligt større workstations. Den integrerede grafikløsning i Intels processor klarer sig fint, omend den ikke helt leverer på højde med et dedikeret grafik-kort.

HP EliteBook x360 1040 G5
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Batterilevetid
  • Design
  • Pris
4.5

Dommen

»Ydelsen er imponerende for så kompakt en maskine, og design, funktioner og tilbehør giver så høj en grad af fleksibilitet, at du vil kunne bruge EliteBook x360 1040 G5 i langt de fleste arbejdssituationer. Men den er ikke billig.«

Pris: 21.250 kr.
Skærm: 14 “, full HD, touch
Grafikkort: Intel UHD Graphics 620
Processor: Intel Core-i7-8650U
Ram: 16 GB ddr4
Drev: 512 GB M.2 2280 ssd NVMe
Tilslutninger: 2 x USB 3.1 gen. 1 (opladning), 2 x USB-C Thunderbolt, HDMI, hovedtelefon/mikrofon

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
arbejdsstation
Elitebook
HP
workstation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S