Home » Bærbar computer » HP Elitebook Dragonfly G2 [TEST]: En letvægter af fineste kvalitet
HP Elitebook Dragonfly G2 [TEST]: En letvægter af  fineste kvalitet

HP Elitebook Dragonfly G2 [TEST]: En letvægter af fineste kvalitet

Share

Vægten er under et kilo, men den veldesignede Elitebook Dragonfly G2 fra HP mangler hverken kræftereller features. Til gengæld skuffer skærmen i den testede version

HP hævede standarden for de lette og tynde bærbare med den første Dragonfly-model. Nu er vi nået til anden genera­tion, som har lidt af en arv at skulle forsvare i et marked, hvor konkurrencen inden for denne kategori er blevet større.

Fantastisk design

Med en vægt på 0,99 kilo lægger den sig unægteligt i den lette ende af markedet, dog uden på nogen måde at være den letteste. Designkvaliteten er af sjældent højt niveau. Det er en maskine, som på alle leder og kanter føles som førsteklasses kram. Hængslet, som gør det muligt at bukke skærmen hele vejen bagover, har perfekt stabilitet i hele sin vandring.

Se også:  ABook Ultimate A52-i7 [TEST]: Sværvægter til habitter med gamer-tilbøjeligheder

Tastaturet er blandt de bedste, vi har oplevet i en bærbar, og det samme kan for så vidt siges om den relativt store touchpad, der leverer præcis respons og stramt klik. De B&O-designede højttalere spiller også bedre, end man kan tillade sig at forvente af så kompakt en maskine.

Veludrustet og stærk

Udvalget af tilslutninger er ligeledes imponerende for så slank en bærbar. Du får to af de spritnye USB 4-porte med Thunderbolt 4-understøttelse samt fuldstørrelse HDMI og USB 3.1. Indgang til simkort er der også, så du kan komme på 4G, og det samme gælder Wi-Fi 6.

Login kan ske med både fingeraftryk og ansigtsgenkendelse, så her er der heller ikke nogen smalle steder. Den testede model er udstyret med en Core i7 af 11. generation med Intel Iris Xe grafik. Den sikrede en fremragende singlecore-ydelse, en særdeles fornuftig multicore-ydelse og en grafisk ydelse af helt suveræn kaliber for en maskine af denne kompakte størrelse. Ssd’en er set hurtigere; til gengæld er der fart på de 16 GB ram.

Se også:  HP Omen 16 [TEST]: Gennemført gamer til flot pris

TAGS
Elitebook
HP
Laptop
letvægts bærbar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S