Test: Den totale luksus

Test: Den totale luksus

Share

Med HP Elite x2 1012 G1 får du performance som med en fuldblods bærbar pc i en lille tablet, og prisen er derefter

HP Elite x2 er testens klart dyreste tablet, men også den mest imponerende. Her er der tale om en 12”-tablet, der har ydelse på linje med en ultrabærbar computer af bedste skuffe.

For selvom Elite x2 kan fungere som tablet ligesom deltagerne fra Samsung eller en Apple, der koster næsten en tredje-del af prisen, så er her tale om et professionelt produkt, og det er i det lys, den skal bedømmes.

Den nærmeste sammenligning er en Microsofts luksuriøse Surface-computer. Som denne kan HP Elite x2 købes med og uden tastatur. Det tilhørende tastatur kan klikkes på skærmdelen og ved hjælp af en støttefod, der er smukt integreret og kan vippes ud fra bagpladen, står skærmen godt på bordet.

Se også:  HP lancerer verdens første 2-i-1 workstation

Tastaturets kvalitet er høj, og det er rart at skrive på. Det er ikke på højde med de bedste tastaturer i gode, små bærbare computere, men når der lige skal skrives noget hurtigt, kan det sagtens bruges.

Den lidt tykke tablet har en meget lækker finish i aluminium, og den 12” store skærm står ret flot og med dybe farver og nuancer. Opløsningen er kun full HD, men det passer faktisk godt til tekst, regneark og meget andet.

Del denne