Home » Bærbar computer » HP Elite Dragonfly [TEST]: Som en guldsmed – let, hurtig, elegant
HP Elite Dragonfly [TEST]: Som en guldsmed  – let, hurtig, elegant

HP Elite Dragonfly [TEST]: Som en guldsmed – let, hurtig, elegant

Share

Her er verdens letteste 2-i-1-computer – og en af de allersmukkeste. At Dragonfly samtidig er lynhurtig og har lang batteritid gør den uimodståelig

Denne bærbare kan vi næsten garantere, at du ikke vil give slip på, når du først har fået fingrene i den. HP Elite Dragonfly – det sidste betyder ”guldsmed” – er en af de mest elegante bærbare computere, vi nogensinde har haft mellem hænderne.

Det er en skønhed i koboltblå farve og lækkert aluminium. Overfladen er en nydelse at skue og røre ved, men det går dybere. Kabinettet er fjerlet og helt vridningsstabilt. Det lover godt.

Dragonfly er ifølge HP verdens letteste konvertible bærbare. Den vejer under 1 kg. Den 13,3” store skærm kan vippes helt rundt, så maskinen kan bruges i tablet- eller telttilstand. Hængslerne til skærmen er flotte og solide – de skal nok holde i mange år.

Se også:  Forsyningskæden knækker: Salget af bærbare computere styrtdykker
Scorer meget højt

HP Dragonfly fås i forskellige konfigurationer. Testmodellen er udstyret med ottendegenerations Intel Core i5-processor, 16 GB hukommelse og 512 GB ssd. For den kompromisløse, som er parat til at gå endnu et trin op i pris, er Core i7-chip selvfølgelig en mulighed.

Men den aktuelle konfiguration er også ganske potent. Selvom der ”kun” er onboard grafikkort fra Intel, så bekræfter vores målinger, at Dragonfly kan top-præstere. Den når en score på over 6600 i vores PC Mark-benchmark. Det er meget højt og på niveau med mange gaming-pc’er.

Nu er denne 2-i-1-computer ikke nogen gamingspecialist, men skabt til generelt brug – primært for den kræsne forretningsmand, der vil have noget smukt, let og hurtigt med sig på de hyppige forretningsrejser.

Se også:  HP Omen 16 [TEST]: Gennemført gamer til flot pris

Han og vi andre dødelige glæder os over, at den 990 gram lette sag kan køre på batteri i op til 16,5 timer (og 24,5 timer med et performancebatteri, du kan tilkøbe). 16,5 timer er rigeligt for de fleste berejste brugere – ikke mindst, fordi du kan oplade til 50 procent kapacitet på en halv time.

TAGS
2-i-1-computer
HP
Laptop
Let pc
Ultrabook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S