Home » AOD Pro » Nu får skolerne “blended learning” – det kræver stærkere computere
Nu får skolerne “blended learning” – det kræver stærkere computere

Nu får skolerne “blended learning” – det kræver stærkere computere

Share

HP lancerer nu en serie bærbare computere, som udelukkende retter sig mod skolerne. Årsagen er blandt andet skolernes svar på hybridarbejde

På arbejdspladser har vi fået hybridarbejde. Men coronapandemien har også forandret skolerne, hvor man nu ifølge HP har fået “blended learning”, altså nye måder at lære på, hvor eleverne nogle gange er i klasselokalerne og nogle gange derhjemme. Hjemmeundervisning og onlineforelæsninger er blevet en naturlig del af hverdagen for mange skolebørn, gymnasieelever og studerende, forklarer HP i en meddelelse.

For at kunne leve op til de nye behov introducerer HP en ny pc-serie ved navn Fortis, der henvender sig til skoler og andre uddannelsesinstitutioner.

De bærbare computere i serien er konstrueret med fokus på styrke og holdbarhed. De skal kunne holde til lidt af hvert og kunne bruges uanset, om det er på legepladsen, i bussen eller derhjemme.

Ny standard i skolerne

“Mens hybridarbejde er den nye standard for erhvervslivet, er “blended learning” den nye standard for uddannelse. Dette kræver teknologi med øget holdbarhed, forbedrede tilslutningsmuligheder og større skærme, så indhold kan være tilgængeligt og engagerende uanset, hvor læring finder sted,” siger Bill Avey, som står i spidsen for uddannelsesområdet i HP Inc.

Se også:  Nye kundebehov gør den bærbare pc mere specialiseret

HP Fortis 14-produkterne har en 14″-skærm. Studerende kan nemt se, hvad de foretager sig på de indbyggede “bright anti-glare”-skærme, forklarer HP. Serien byder også på 11″-modeller.

HP Fortis 11.

Her ses en af 11″-modellerne bagfra. Computerens overflade kan renses med almindeligheder rengøringsmidler.

Chassiset, tastaturet og skærmen på produkterne kan rengøres med almindelige husholdningsprodukter. For at give yderligere sikkerhed og beskyttelse har produkterne et nyt metalskjold, der beskytter batterierne mod skader.

Her er HP’s specifikationer for de nye skole-laptops:

• HP ProBook Fortis 14″ G9 er drevet af Intel-processorer med Windows 11 Pro, Windows 11 Pro Education eller Windows 11 SE. Der er Wi-Fi 6 og valgfri 4G LTE-forbindelse.

Se også:  HP Officejet Pro 8022e [TEST]: Prisvenlig printer til kontoret

• HP ProBook Fortis 14″ G10 er drevet af Intels 12. generation i3/i5-processorer og Windows 11 eller Windows 11 Pro Education, der gør det muligt for studerende at skifte mellem opgaver, køre STEM-applikationer, redigere video mv. Batteriet finder selv ud af den studerendes arbejdsmønstre og optimerer batteriforbruget med intelligent opladning.

• HP Pro x360 Fortis 11″ G9 er drevet af Intel-processorer med Windows 11 Pro Education eller Windows 11 SE, og studerende kan tilgå opgaver og apps med Wi-Fi 6 og valgfri 4G LTE.

• HP Pro x360 Fortis 11” G10 er drevet med Intels 12. generation i3/i5-processorer og Windows 11 Pro eller Windows 11 Pro Education, der hjælper studerende med krævende opgaver som at redigere video eller analysere data. HP Wolf Security for Business sikrer imod hackerangreb og malware.

HP Fortis-produkterne henvender sig udelukkende til skolemarkedet, hvor de sælges på særlige aftaler.


TAGS
HP
skole
skole-pc
undervisning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S