Home » Printer » HP Color Laser MFP 179fnw [TEST]: Kompakt printer til det lille kontor
HP Color Laser MFP 179fnw [TEST]: Kompakt printer til det lille kontor

HP Color Laser MFP 179fnw [TEST]: Kompakt printer til det lille kontor

Share

På hjemmekontoret eller i en lille virksomhed er denne kompakte og pæne laserprinter fra HP velegnet, hvis de fleste udskrifter er tekst og tal. Den har sine svagheder, men er også meget attraktiv prismæssigt

HP’s seneste 4 i 1-laserprinter er ikke blot den mindste, men også en af de billigste i sin kategori. Det er jo perfekt for alle, der arbejder hjemmefra eller har en lille virksomhed, hvor der er brug for prof-funktionalitet. Med plads til 150 ark papir egner HP Color Laser MFP 179fnw sig også til små arbejdsgrupper.

Der er tilmed sikkerhedsfunktioner, som hører hjemme i et kontormiljø, og printeren er kompatibel med Apple AirPrint og Google Cloud Print. HP Color Laser MFP 179fnw er flagskibet i HP’s MPF 170-serie, og den koster knap 2000 kroner.

Formindsket teknologi

HP’s udviklere er eksperter i at formindske printerteknologi, så det skal nok passe, når HP hævder, at denne printer er den mindste laserprinter i sin klasse. Dokumentføderen øverst kan snuppe op til 40 A4-ark. Der følger tonerkassetter med.

Se også:  Perfekt match: hjemmekontor-skærm egner sig også til gaming

Kontrolpanelet kan ikke vippes hverken op eller ned, og displayet er en helt basal tolinjers LCD-skærm, hvor du kan scrolle gennem de forskellige muligheder med en markør.
Der er tale om en trådløs printer med indbygget Wi-Fi, og bagpå finder du Ethernet- og USB-porte. Desværre er der ingen USB-indgang på forsiden af printeren, så du nemt kan printe fra eller scanne til en USB-lagerenhed.

Der er heller ingen automatisk papirsensor, så du kan se, hvor meget papirbakken rummer. Til gengæld glæder vi os over, at der følger et USB-kabel med i pakken, så du kan bruge printeren, selvom Wi-Fi-forbindelsen skulle være nede. At der er tale om en 4-i-1-enhed skyldes, at printeren kan både udskrive, scanne, kopiere og faxe dokumenter i sort/hvid eller farve.

Specifikationerne er ganske beskedne. 19 ppm for monosider er ok, men 4 ppm for farvesider er ret langsomt. Print- og scanne-opløsningen på 600 dpi er acceptabel, men det er lavere end med de fleste moderne multifunktionsprintere.
Wi-Fi og Wi-Fi Direct er indbygget, og den ledsagende app, som hedder Smart App, giver god hjælp, når du vil udskrive og scanne via skyen.

Se også:  Vind en forrygende gaming-mus fra HP

Det er en prisbillig laserprinter, så du må undvære forskellige funktioner. Især savner vi auto-duplex. Hvis du hører til de mennesker, som ikke bryder sig om at bruge for meget papir, skal du ikke købe denne printer, som jo ikke kan udskrive på begge sider af arkene. Der er en manuel duplex-indstilling, men så bliver det kompliceret og tager længere tid at udskrive på begge sider.

Skarpe tekster

Ibrugtagningen er heller ikke supernem. Du skal ned igennem og vælge de forskellige muligheder på den lille LCD-skærm, og du skal bruge markørknapper på skærmen for at kunne indtaste din Wi-Fi-adgangskode. Det er lidt rodet.

HP Color Laser MFP 179fnw
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
3.5

Summary

Testholdet mener:

Den meget kompakte HP Color Laser MFP 179fnw er en pæn laserprinter, der egner sig til tilpas hurtig udskrift af monosider, der står skarpt. Igangsætningen er lidt be-sværlig, der mangler auto-duplex, og farveudskrifter er ikke smukke. Til gengæld er prisen meget attraktiv.

Teknisk set:

HP Color Laser MFP 179fnw

Pris: 1995 kroner
Type: Laser
Antal tonerkassetter: 4
Printopløsning:
Op til 600 x 600 dpi
Scanne-opløsning:
Op til 4800 x 4800 dpi
Tilslutninger:
Wi-Fi, USB 2.0, Ethernet
Hukommelse: 128 MB
Vægt: 14,08 kg

TAGS
Erhverv printer
Hjemmekontor
HP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S