Home » Bærbar computer » HP Chromebook 14 G3 K7J12ES
HP Chromebook 14 G3 K7J12ES

HP Chromebook 14 G3 K7J12ES

Share

Den lækre Chromebook fra HP er blandt de få med touchskærm

Elegance mangler HP’s Chrome-book 14 ikke. Den er udført i plast ligesom de andre deltagere, men materialerne virker lige en grad mere raffineret, og den fremstår også ret så solid.

Det er testen eneste 14″ Chromebook, hvilket også afspejler sig i vægten på 1,71 kg. Det gør den til testens tungeste deltager, men til gengæld er den med en tykkelse på blot 17,8 mm testens tyndeste, så den er stadig meget let at tage med sig rundt.

Chromebook i luksusklassen med højopløst skærm. Den fremstår veldesignet med testens tyndeste kabinet, på trods at der er tale om testens eneste 14″ Chromebook.

Den er som testens anden deltager udstyret med en Nvidia Tegra K1-processor. Det mærker man for det meste ikke så meget til, selvom man ikke skal åbne alt for mange faner ad gangen. Det gælder dog også til dels for de Intel-udstyrede modeller.

Se også:  Acer klar med en kæmpe Chromebook til billige penge

Chromebook 14 er som den eneste deltager udstyret med to USB 3.0-porte, samt en USB 2.0- port. Der er 802.11ac Wi-Fi som på alle deltagerne. Det skulle være muligt at få modeller med LTE-modem, og der findes også udgaver med anden skærmopløsning end den brugte.

Testeksemplaret er udstyret med en skærmopløsning på 1920 x 1080 pixel, hvilket giver feltets næsthøjeste pixeltæthed på 157,4 PPI. Der anvendes et TN-panel af glare-typen, hvorfor skærmen er noget følsom overfor indfaldende lyd.

Skærmen understøtter touch, hvilket kan være fint, selvom operativsystemet ikke i samme grad som Windows 8.1 lægger op til at bruge det som en naturlig inputmetode.

Se også:  HP Envy 6020 [TEST]: Kompakt, billig og nydelig printer overrasker

De vertikale betragtningsvinkler er også her dårlige. Skærmen er ret lysstærk, men en anelse kølig i sit udtryk. Skærmen kan heller ikke vippes så langt bagover som hos flertallet af deltagerne her.

Tastaturet er trods kabinettets størrelse ikke større end hos de mindre deltagere. Tasterne har en af de korteste vandringer her i testen. De giver dog tilstrækkeligt med feedback til, at det er behageligt at bruge.
Clickpad er stort og fungerer, som det skal uden at brillere specielt på nogen måde.

Når det komme til batterilevetiden, klarer den sig stadig fint, men full HD-skærmen koster.


HP Chromebook 14 G3 K7J12ES
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger

Stor Chromebook med full HD- skærm. Testens næstbedste skærm set over et, sparsommelig processor, men testens mindste batteri. Dog stadig fornuftig batterilevetid, fint med features herunder touchskærm. God i brug hvor den overbeviser.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Chromebook
HP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S