Home » Stationær computer » HP Chromebase 22-aa0803no [TEST]: Her er der Chrome i den stationære computer
HP Chromebase 22-aa0803no [TEST]: Her er der Chrome i den stationære computer

HP Chromebase 22-aa0803no [TEST]: Her er der Chrome i den stationære computer

Share

En Chromebook som stationær desktop-computer? Ja da, og den hedder HP Chromebase. Den lille prisoverkommelige alt i en-computer har flere fine finesser, men den henvender sig ikke til alle og enhver

Du har helt sikkert hørt om en Chromebook, den bærbare computer, der benytter styresystemet Google Chrome OS. Det er en maskine, som kort fortalt henter programmer og filer fra skyen. Da du primært arbejder online, kan du nøjes med en forholdsvis svag computer med begrænset lagerplads.

Chrome-universet er velegnet til studerende på farten, hvor der altid er adgang til internettet, og det er populært i skolesystemet, fordi Chrome-computere ikke er så udsat for hackere, og fordi man ikke kan afvikle en masse uautoriserede programmer på dem.

Det er en brugbar løsning til sammenhænge, hvor der ikke skal bruges så mange ”muskler” – internet, skrivning, regneark og andre standardopgaver.

Se også:  HP Envy Inspire 7920ez [TEST]: HPs printer styres med super smart app

Chromebook’en er en bærbar computer. Men nu er HP kommet med en Chromebase, som er en stationær alt i en-computer, hvor skærm og computer er bygget praktisk sammen.
Som privat bruger har du nok svært ved at se den helt store fidus i dette koncept.

For i forhold til prisen på 4000 kroner kan du få en ”rigtig” computer – for eksempel med Windows 11 og adgang til myriader af programmer – til næsten samme pris.

Så medmindre du er vild med Chrome-universet og ønsker en løsning med større skærm end på den bærbare Chromebook, som du i givet fald har, er det næppe et koncept, du vil juble over.

Se også:  Her logger AI dig ind – og skruer ned for skærmen når du er væk

En hurtig søgning på nettet viser, at du kan få en fornuftig alt i en-computer fra HP med Windows (og mulig adgang til alverdens software) og 27”-skærm for 1500 kroner ekstra. Hvad ville du vælge?

Men hvor skal denne Chromebase 22-aa0803no så bruges? Lad os gå lidt tættere på nyheden først.

Skærmfoden er en grå stofbeklædt kegle, og heri gemmes al elektronik – og naturligvis også højttalere. Skærmen er fastmonteret og kan næsten ikke justeres.

Den kan vippes lidt op og ned og drejes til siden. Så du skal være sikker på, at højden passer. Et plus er det dog, at skærmen er vendbar, så du får den på højformat.

TAGS
Chrome
Chromebase
HP
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S