Home » Transport » Svæv afsted på det elektriske hoverboard
Svæv afsted på det elektriske hoverboard

Svæv afsted på det elektriske hoverboard

Share

Hoverboard Kawasaki er en underholdende kombination af skateboard og motorcykel

Hoverboard er det nye buzzword. Billeder og film af popstjerner, sportsikoner og celebrities, som flyver rundt på deres el-scootere deles flittigt på de sociale medier.

Nu har PURO og Kawaski skabt et hoverboard, som både er underholdende og morsomt, men samtidig skabt i en robust kvalitet, som lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Underholdning i fuld balance

Hoverboardet befinder sig konstant i en selvbalancerende tilstand, hvor kørslen styres af to sensorer, der reagerer på kroppens tyngdefelt. Kawasaki Hoverboard kan nå en hastighed på omkring 15 km/t, tilbagelægge en afstand på 20 kilometer og forcere hældninger på op til 30 grader. Takket være den innovative teknologi bevares hastigheden, selv når du kører op ad bakke.

Bevæg dig nemmere – og hurtigere

Hoverboard Kawasaki er både et sjovt stykke legetøj, men også et praktisk transportmiddel, som klarer længere gåafstande i hurtigere tempo – eksempelvis på private arealer og baner samt på større erhvervsmæssige områder som lagre og haller, hvor man kan ved hjælp af hoverboardet kan bevæge sig hurtigere og over længere afstande uden at blive træt. Bemærk, at hoverboards ikke er godkendt som lovlige transportmidler på offentlige områder som cykelstier og fortove.

Kraftfuld og genopladelig

Hoverboard Kawasaki er forsynet med to styk 250 watts elmotorer, som driver de to 6,5-tommers hjul. Elmotorerne drives af et kraftigt og genopladeligt lithiumbatteri, og et smart LED-lampe fungerer som praktisk batteriindikator så du ved, hvornår det er tid til at vende om. Batteriet har en opladningstid på tre timer, hvilket klares nemt med den medfølgende 220V-lader.

Hoverboard Kawasaki 6.5″ har en vejledende pris på 3.799 kroner.


TAGS
hoverboard
Kawasaki
Puro

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S