Home » Hovedtelefoner og højttalere » Totalt trådløse in-ears [STORTEST]: Nu er hovedtelefonerne helt trådløse
Totalt trådløse in-ears [STORTEST]: Nu er hovedtelefonerne helt trådløse

Totalt trådløse in-ears [STORTEST]: Nu er hovedtelefonerne helt trådløse

Share

De nyeste in-ears har ingen ledninger overhovedet. De består blot af en lille øreknop til hvert øre. Men er der nogen særlig fordel i det, og hvilke af de helt trådløse hovedtelefoner er bedst? Vi har her testet fire nyheder

Du tror måske dine in-ears er trådløse, bare fordi der ikke er ledning ned til mobilen. Men så må du tro om igen. Nu er de helt trådløse in-ears her. De har ingen ledninger overhovedet, heller ikke mellem de to øreknopper. De består blot af to øreknopper og ikke andet.

Designkiks hos Apple

Det var lanceringen af Apples seneste iPhone, der for alvor satte gang i udviklingen af de helt trådløse in-ears. Manglen på en fysisk indgang til hovedtelefoner gav behov for nem trådløs lyd. Apple var med det samme klar med AirPods – deres eget bud på en fiks løsning.

AirPods er som skabt til iPhone og bygger på samme design som de velkendte EarPods, der følger med enhver iPhone. Men i stedet for en ledning er der en lille stang ned fra hver af dem, hvori mikrofonen sidder. Et besynderligt designvalg fra en producent, der står bag nogle af historiens mest tjekkede tech-produkter. Det klæder ingen at have noget hængende ud af øret, heller ikke, selvom der står Apple på.

Se også:  Jabra opdaterer dine Elite 75t med aktiv støjreduktion

Resten af testdeltagerne er en mere homogen flok. Øreknopperne er større end de fleste almindelige in-ears, men mere diskrete – og i vores optik pænere – end Apples, omend Onkyos sølvlook virker lidt billigt. De halvstore klumper af plastik og gummi er designet sådan, at de så vidt muligt hægter sig fast inde i krogen af øret.

Hos testens to deltagere fra Jabra og Bragi er der også gummi-vinger og omslag, som får dem til at sidde ekstra godt fast. En fordel, hvis du dyrker sport med dem. Ved almindelig dagligt brug er der dog ikke den store risiko for, at de falder ud.

Se også:  Vind helt trådløse in-ears til træning

Der medfølger et godt udvalg af gummidutter. I Jabras tilfælde også silikoneklumper – i forskellige størrelser, så du kan tilpasse dem dine egne ører. Det er en anden sag med Apple. De har bare den størrelse, de har, og der er ingen dutter eller vinger med, så du kan tilpasse størrelsen.

Er man blandt de heldige med ører skabt efter Apples ideal-mål, sidder de fint, men har man, som undertegnede, ører der er lidt større, så sidder de ikke særlig godt fast.

Det kan gå an, når du sidder foran computeren, men de ryger ud, hvis du går, cykler eller er aktiv på anden måde – ikke helt ud af øret, men sådan at de sidder løst, hvilket går ud over lyden. Man kan dog købe gummidutter i løssalg fra tredjepartsproducenter.

1 2 3 4Næste

TAGS
AirPods
helt trådløse hovedtelefoner
in-ears

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S