Hovedtelefoner med støjreduktion [STORTEST]: Lyden af stilhed

Hovedtelefoner med støjreduktion [STORTEST]: Lyden af stilhed

Share

God musik skal nydes uden forstyrrende lyde udefra – og i god lydkvalitet. Det er, hvad du får med hovedtelefonerne i denne test. De har alle indbygget støjreduktion, og du er oppe i den ende af prisskalaen, hvor du kan forvente medrivende lydoplevelser

Sound of Silence – sådan hedder et berømt nummer med duoen Simon and Garfunkel, og slipper du det nummer igennem en af de seks hovedtelefoner, vi tester på de næste sider, får du virkelig lyden af stilhed. For testdeltagerne har alle indbygget støjreduktion, så kun den uforstyrrede musik når frem til dine ører.

Al støj udefra (næsten) undertrykkes, og du kan koncentrere dig om det væsentlige: ikke støjen fra gaden, toget eller tørretumbleren derhjemme, men den rene, krystalklare nydelse.

Se også:  Plantronics BackBeat 100 [TEST]: Kan bruges til det hele

Samtidig har vi i denne test valgt at koncentrere os om prislaget fra cirka 1000 kroner og op til cirka 3000 kroner. Så slipper du uden om øretrættende plastiklyd og kan fokusere på de finere nuancer i stedet for at overveje, om du overhovedet kan holde ud at høre musikken.

Hovedtelefoner med støjreduktion har været fremme i mange år og blev primært udviklet til flyrejsende, der gerne ville have noget ro. Til en tur over Atlanten er teknikken stadig perfekt til at undertrykke støjen fra de store flymotorer. Du behøver ikke engang høre musik.

Del denne