Home » Hovedtelefoner og højttalere » Hovedtelefoner [TEST]: Trådløse hørebøffer uden så meget pjat
Hovedtelefoner [TEST]: Trådløse hørebøffer uden så meget pjat

Hovedtelefoner [TEST]: Trådløse hørebøffer uden så meget pjat

Share

Der er ingen grund til at betale for avancerede lydfunktioner, hvis du bare har behov for et sæt simple trådløse hovedtelefoner. Vi tester tre modeller i forskellige prisklasser

Avanceret støjreduktion, skræddersyede lydprofiler, intelligente sensorer og apps der giver adgang til et væld af indstillinger. Der er nærmest ikke grænser for, hvor meget teknologi man kan klemme ind i et sæt hovedtelener nu om dage.

Men hvis det, du behøver, bare er trådløs lyd med et minimum af besvær, er der slet ingen grund til at komplicere tingene unødvendigt. Vi kigger nærmere på tre trådløse hovedtelefoner uden så meget pjat.

Besynderlig rungen

En generel overvejelse, før man køber hovedtelefoner, er, om det skal være en on-ear- eller over-ear-type. To af testens deltagere er on-ears: JBL Everest 310 og Plantronics Backbeat 500. Mens den tredje er over-ear: SkullCandy Crusher Wireless.

On-ears fylder mindre, til gengæld sidder over-ears som oftest bedre på hovedet, og der er samtidig mulighed for at klemme bedre lydkomponenter og større batteri i dem.

Se også:  Plantronics BackBeat FIT 6100 [TEST]: Træningsheadset i stort format

Det vil være den individuelle brug af hovedetelefoner, der afgør, hvad der er bedst. On-ears kan have sine fordele, hvis du anvender dem på farten, og du gerne vil kunne klemme dem ned i en taske. Alle hovedtelefoner i testen kan dog vende ørekopperne indad eller klappes sammen, så de ikke fylder så meget.

Der følger desuden en taske med til dem i en eller anden form. Hos Everest 310 er der tale om en massiv æske formet til hørebøfferne og med lommer til kabler, mens du hos de andre får en mere skrabet bærepose.

Materialevalget udgøres primært af plast og kunststof, omend Crusher Wireless er krydret med uld på toppen. Det er der som sådan ikke noget i vejen med. Dog kan kunststoffet give en lidt klam fornemmelse omkring ørerne ved længere tids brug, da materialet ikke lader huden ånde.

Se også:  JBL lancerer vandtætte DAB-radioer med Bluetooth og lang batteritid

De lette Backbeat 500 sidder lidt løst og rystes hurtigt skævt, mens både Everest 310 og Crus-her Wireless sidder behageligt og sikkert på hovedet. En besynderlig ting ved Crusher Wiresless er imidertid, at blot et blidt slag på hovedbøjlen eller ørekopperne giver en markant rungen ind i ørerne. Det er hverken særlig hensigtsmæssigt eller behageligt.

Kontrol på ørekopperne

Alle tre har kontrolknapper placeret på ørekopperne. Crusher Wireless og Everest 310 har dem på siden af højre ørekop (dog med en lille undtagelse hos Crusher, men det vender vi tilbage til), hvilket er en god placering, da du har det hele samlet og samtidig kan anvende knapperne uden at skubbe for meget til ørekopperne.

TAGS
hørebøffer
jbl
plantronics
skullcandy

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S