Home » Hovedtelefoner og højttalere » Hovedtelefoner [STORTEST]: Tag den gode lyd med på farten
Hovedtelefoner [STORTEST]: Tag den gode lyd med på farten

Hovedtelefoner [STORTEST]: Tag den gode lyd med på farten

Share

On-ear og over-ear hovedtelefoner giver plads til stor lydgengivelse. Vi testede syv forskellige modeller i den relativt moderate prisklasse omkring 1.500 kroner

De store on-ear og over-ear hovedtelefoner giver plads til større drivere og generelt bedre lydkomponenter end de de helt små in-ears. Mange kommer efterhånden også med smarte features som aktiv støjreduktion, mikrofon og apps, så man kan styres lyden fra sin smartphone. Vi testede syv modeller med vidt forskellige egenskaber til omkring 1.500 kroner.

 

Plantronics Backbeat Pro 2 til 1480 kr. Hovedtelefon til det hele

Backbeat Pro 2 er et overflødighedshorn af muligheder, men mangler den sidst lydkvalitet. Det er ikke funktioner, du kommer til at mangle på BackBeat Pro 2. Du får støjreduktion, som er rart både på farten og på kontoret. Der er både trådløs og kablet lyd. Du kan styre flere funktioner på siden af ørestykkerne.

Og så er der lige den blærede feature, at musikken kan startes og stoppes ved at vippe det ene ørestykke ud fra hovedet. Perfekt, når du lige skal have en samtale med en kollega! Den forholdsvis store og halvtunge sag leveres i lækker stofpose, så du har alt samlet, og på hovedet oplever vi den polstrede hovedbøjle og de bløde ørepuder som yderst behagelige. Støjdæmpningen er god.

Slå den til, og nyd roen, mens du nyder de meget fine detaljer i diskanten, som Backbeat Pro 2 leverer ret overbevisende. Desværre er den vigtige mellemtone en anelse anmassende, og lydbilledet her lidt for hårdt. Backbeat Pro 2 er på mange måder en imponerende hovedtelefon med høj komfort og mange muligheder, men lyden bør være bedre i denne prisklasse.

Se også:  Kan du kode eller drømmer du om det?

Pris: 1.480 kroner

Kvalitetsindtryk: 3,5
Brugervenlighed: 3,5
Funktioner: 5
Ydelse: 3
Pris: 3

Philips HSB9850NC til 1499 kr. Mange funktioner, men prisen for høj

Her får du masser af funktioner, men prisen er alligevel for pebret. Antistøj-funktion, Bluetooth med mulighed for at styre musik og valg med touch på siden af ørestykket, mulighed for at tage opkald med mere! Der mangler ikke funktioner i Philips og på dette punkt overgår den JVC. Men den er som JVC bygget af en lidt kedelig skal af plastik, som burde være bedre til prisen.

Muligheden for justering på hovedet er bedre end JVC og støjdæmpningen er også en tand bedre. Den undertrykker konstant støj fra for eksempel tog eller flykabine lidt bedre end hos førnævnte. Lydmæssigt noterer vi en dynamik i mellemtonen og nedre bas, som klæder meget musik. Og ganske som JVC mangler vi lidt at den letflydende gengivelse som AKG og især Grado giver til overflod. Philips giver masser af funktioner, god støjdæmpning og fin lyd, men også til en lidt høj pris.

Pris: 1.499 kroner

Kvalitetsindtryk: 3
Brugervenlighed: 3,5
Funktioner: 4,5
Ydelse: 3
Pris: 2

Se også:  Sony WH-H910N [TEST]: Spraglet hovedtelefon med punch i gengivelsen
BEDSTE KØB Beyerdynamic DT880 til 1499 kr. Forrygende til hjemmebrug

Denne hovedtelefon fra Beyer leverer en stor og overbevisende lyd til flot pris I et felt, hvor prisen stort er set identisk, er det umiddelbart vanskeligt at udpege den testdeltager, som giver mest valuta for pengene – altså lige indtil vi fik lyttet til dette kæmpesæt fra Beyer, som ligner noget, der burde koste langt mere.

DT880 er en over-ear-hovedtelefon, og selvom den kablede model godt kan tages med på farten, så er den semi-åbne konstruktion, som også Grado benytter, bedst til hjemmebrug. Her kan du i ro og fred nyde musikken, og de toner, der slipper ud gennem siderne, generer ikke andre end din familie. På hovedet opleves DT880 som meget let, og polstringen omkring ørerne bliver aldrig varm eller ubehagelig.

Lydmæssigt er det samme fortælling. DT880 har en overflod af detaljer og især mellemtonen – stemmer – står klart og meget detaljeret. Der er en befriende åbenhed i toppen. Bassen er detaljeret, men mangler lidt saft. Lydbilledet er heller ikke helt så homogent som fra det fremragende Grado-sæt. Men det ændrer ikke ved, at du får meget for pengene, så DT880 er testens bedste køb på trods af, at der ikke er ret mange features.

Pris: 1.499 kroner

Kvalitetsindtryk: 4,5
Brugervenlighed: 4
Funktioner: 3
Ydelse: 4,5
Pris: 3,5

TAGS
Headset
noise cancelling
støjreduktion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S