Home » Hi-Fi » Hovedtelefonerne gør mobilen til et hi-fi-system
Hovedtelefonerne gør mobilen til et hi-fi-system

Hovedtelefonerne gør mobilen til et hi-fi-system

Share

Sadie kan forvandle enhver bærbar PC, telefon eller anden bærbar enhed til et mobilt hi-fi-system. De nye hovedtelefoner fra Blue har indbygget forstærker, der leverer seks gange mere kraft end mobilen er i stand til og er fintunet til lækker hi-fi-lyd

Det er begrænset hvor megen kraft en mobiltelefon er i stand til at levere, og det samme gælder en bærbar computer, der typisk er forsynet med et skrabet lydkort, der ikke må sluge alt for megen strøm.

Det går det svært at få ordentlig lyd fra de mobile enheder. Blue har imidlertid løst problemet ved at forsyne deres hørebøffer med indbygget forstærker.

Se også:  Blue Baby Bottle SL [TEST]: Varm vintagelyd til dine optagelser

Forstærkeren i Sadie leverer seks gange mere kraft end de fleste mobile enheder for at kunne producere overlegen hi-fi-lyd. De dynamiske, specialfremstillede 50mm-drivere sørger samtidig for et fuldendt lydbillede med præcise lave toner, velartikulerede mellemtoner og et velafstemt og højt frekvensrespons, mens de rummelige kabinetter bag driverne maksimerer luftvolumen og optimerer ydeevnen.

Forbedret komfort

Sadie har Blues karakteristiske hovedbøjle, men vægten er blevet reduceret. Hovedbøjlen har fire fleksible ”led”, der sammen med justerbare ”arme” på ørekopperne sørger for, at høretelefonerne sidder godt og parallelt på hovedet. De øreformede ørekopper danner et tætsluttende skjold omring ørene og bidrager dermed til en nøjagtig basgengivelse, god lydisolering og minimalt udslip af lyden.

Se også:  Logitech klar med lyd og lys til ambitiøse indholdsskabere

Begge hovedtelefoner fungerer også i analogt mode uden forstærker (OFF-mode), og derudover er der to niveauer for forstærkeren: ON og ON+. De giver brugeren mulighed for at genfinde de forsvundne lave toner i vinylæraens musik.

Blue Sadie kommer på markedet til foråret. Prisen er endnu ikke offentliggjort. 


TAGS
Blue

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S