Home » Hovedtelefoner og højttalere » Brug hovedet og få bedre lyd – denne hovedtelefonen spiller gennem kraniet
Brug hovedet og få bedre lyd – denne hovedtelefonen spiller gennem kraniet

Brug hovedet og få bedre lyd – denne hovedtelefonen spiller gennem kraniet

Share

Et nyt sæt sportshovedtelefoner forbedrer lyden ved hjælp dit kranium. Med knogleresonanser får du angiveligt bedre baslyd under dit løb og kan samtidig høre omgivelserne

Lyd behøver ikke opleves gennem ørerne. Med den specielle bone conduction-teknologi anvender den nye hovedtelefon fra Shokz i stedet dit kranium.

OpenRun Pro, som sættet hedder, bruger knoglerne hovedet til at give det, som ofte har været et problem for hovedtelefoner målrettet sport: en ordentlig bas. Takket være såkaldt knogle-resonans, som OpenRun Pro anvender, får du – ifølge producenten i det mindste – en rig baslyd, men uden at give afkald på sikkerheden i trafikken.

Vi har ikke afprøvet hovedtelefonen endnu, så hvilken lydkvalitet du generelt opnår med denne teknologi, og om den stærke bas er et velkomment tilskud, ved vi ikke.

Se også:  Jabra Engage 55 [TEST]: Sikkert headset til samtaler
Lyt med det indre øre

I praksis fungerer teknologien ved at vibrationerne sendes gennem tindingerne til det indre øre. Her sidder balanceorganet og cochlea (sneglen) omgivet af væske. Når du lytter til musik via OpenRun Pro, opfanges vibrationerne af væsken.

Når væsken bevæger sig, påvirkes de små hår i det indre øre. Hårene frigiver et elektrisk signal, som overføres til hjernen, hvor det behandles og fortolkes som lyd.

Sikkerhed på turen

Modsat konventionelle hovedtelefoner er øregangene åbne med OpenRun Pro. Derfor er du ikke afskåret fra, hvad der sker omkring dig, mens du lytter til musik, podcasts eller lydbøger. En god ekstra sikkerhed på løbe- eller cykelturen, lyder det fra producenten.

Se også:  Logitech Zone Wireless Plus [TEST]: Brugervenligt og støjreducerende

Shokz OpenRun Pro har genopladeligt batteri, der giver op til 10 timers afspilning. Du kan bruge hovedtelefon til musik, lydbøger, podcasts og telefonopkald med støjreduktion. Efter fem minutters opladning med Quick Charge kan hovedtelefon bruges i op til 1,5 timer.

OpenPro Run skulle kunne tåle regn, sved og støv. Hovedtelefonen er i handlen nu i farverne beige, sort, blå og pink.

Den vejledende pris er på 1499 kroner.


TAGS
Headset
hovedtelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S