Home » Betalingssoftware » Hovedrengøring til din pc
Hovedrengøring til din pc

Hovedrengøring til din pc

Share

Navnet Norton Utillities kan mange pc-brugere nikke genkendende til. Programmet var i sin tid en overbygning på styresystemet, som en slags Windows der gjorde det hele lettere at håndtere. Herunder programmer og ikke mindst filer. De sidste mange år har der været tale om et program, der kan rense ud i din computer, gøre den hurtigere og meget andet.

Den nye version er ude, og den koster 350 kroner – i en version hvor man kan bruge den på tre forskellige computere. De tre licenser passer fint til at dække familiens behov.

Norton kan som sagt rense ud i din pc, og det kan gøres på mange måder – og så virker det faktisk. Den kan fjerne overflødige filer, der ligger og fylder.

Og selvom du har adskillige gigabyte tilovers på din harddisk, så betyder de overflødige filer ofte meget for hastigheden.

Se også:  Digitale afpressere bruger nye hårdkogte metoder: Løsesummerne er gigantiske

Din computer skal ”tage stilling til dem” så at sige – fjernes de, kan den kun se, de filer den skal bruge. Dernæst kan Norton organisere filerne til et program, så de ligger mere hensigtsmæssigt.

[pt id=’2011023′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Hovedrengøring på din harddisk kan ske meget detaljeret så du selv bestemmer hvor der skal renses ud.”‘]

Hovedrengøring på din harddisk kan ske meget detaljeret, så du selv bestemmer, hvor der skal renses ud.

Alt sammen noget der kan betyde en kraftig hastighedsforøgelse. Vi prøvede denne mulighed på flere computere, og på alle kunne vi mærke en forskel.

Også i opstarten af computeren, som jo kan føles som flere år i nogle tilfælde, var der tydelig forskel på computere, der ikke var ”rengjort” længe.

Alene på grund af denne funktion kan vi klart anbefale Norton Utillities – den gør det bedre og med mere avancerede muligheder, end du finder i Windows.

Men der er også andre indstillinger – for eksempel, hvordan startproceduren af din pc skal være. Du kan lave en liste over hvilke programmer, der skal starte og så videre.

Se også:  Cybersikkerhed er godt – men cyber resilience er bedre

Lige så vigtig er det, at du kan styre dine forskellige registreringer, så det er mere overskueligt. Det fine ved Norton er, at disse – ofte avancerede – muligheder er lettere at bruge via Norton end Windows eller andre programmer.

Dernæst er programmet opbygget ekstremt brugervenligt – men desværre ikke på dansk.

[pt id=’2011025′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Opstartsmenuen forklarer næsten alt med ikonerne. Heldigvis da programmet ikke er på dansk. Det kører til dagligt i baggrunden og kan hentes frem fra menulinjen.”‘]

Opstartsmenuen forklarer næsten alt med ikonerne. Heldigvis, da programmet ikke er på dansk. Det kører til dagligt i baggrunden og kan hentes frem fra menulinjen.

Efter en længere periode med Norton Utillities 3 fik vi indtryk af et yderst solidt stykke værktøj til din computer. Og en oplevelse af at computeren kører hurtigere og mere stabilt med Norton kørende i baggrunden.

Så med en pris på 350 kroner for en 3-brugerslicens får den vores klare anbefaling.

DATATID MENER:

Fint stykke værktøj der optimerer din computer til en rigtig god pris.

Systemkrav

256 MB hukommelse
200 MB ledig diskplads
DirectX 8,0 eller nyere
Understøtter 32- og 64 bit Windows Operativsystem


<a href="http://www.datatid.dk/tags/Norton" title="Mere indhold om Norton">Norton</a> Utilities 14/3
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Norton
oprydning
sikkerhed
Symantec

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S