Home » Underholdning » 6 hotte produkter lige nu
6 hotte produkter lige nu

6 hotte produkter lige nu

Share

På vej ud at bytte julegaver? Så tjek lige de her seks hotte tech-produkter … 

Huawei Ascend Y330
Brugervenlig minimobil
Det er ikke alle, der er vilde med at rende rundt med store smartphones i deres lomme eller taske. Denne prisvenlige Android-mobil har en dejlig kompakt størrelse med en skærm på 4″. Mobilen har en dual core ARM-processor på 1,3 GHz, 512 MB ram og 4 GB intern hukommelse, der kan udvides op til 32 GB via microSD-hukommelseskort. Der er funktioner som indbygget gps, FM-radio så du altid kan lytte til musik, Wi-Fi, Bluetooth og naturligvis indbygget kamera, så du kan tage fotos af dine omgivlser. Android-styresystemet giver adgang til et væld af apps og oplevelser.

QM01_hot01

Fakta
Produkttype: Mobiltelefon
Styresystem: Android 4,2 (jellybean)
Skærm: 4″
Hukommelse: 4 GB (kan udvides op til 32 GB)

Verden Ka’ Vente
Seebach i topform
Rasmus Seebach er en af Danmarks for tiden største kunstnere, og singlen ”Uanset” på hans nye album ved navn ”Verden Ka’ Vente” nåede en førsteplads på iTunes allerede, før den udkom, samt blev det mest streamede track nogensinde på Spotify den dag, singlen udkom. Det nye album, der er det fjerde i rækken, består af 10 sange, og titlen ”Verden Ka’ Vente” refererer ifølge popstjernen Rasmus Seebach til, at selvom vi gerne vil være flere steder på en gang, trods alt kun rigtigt kan være ét sted ad gangen”.

Se også:  Huawei: 6G bliver 50 gange stærkere end 5G - kommer i 2030

QM01_hot02

Fakta
Produkttype: CD
Leverandør: Artpeople
Udgivelse: Ude nu

Guitar Hero Live med guitar controller
Slip din indre rockstjerne løs!
Med den nye Guitar Hero Live kan du udleve dine indre rockstjerne-
drømme og lege fuldblods-guitarist sammen med din favoritkonsol uanset, om du har en PlayStation, Wii eller Xbox. Der medfølger en redesignet og forbedret guitar-controller, så du kan få den optimale rockstjernefornemmelse, og helt som i det virkelige liv kan du få dit publikum til at elske… eller hade dig! Du kan også spille mod dine venner eller online, og der medfølger et væld af sange som løbende bliver udvidet. Rock on!

QM01_hot03

Fakta
Produkttype: Konsolspil
Kompatibilitet: PS3, PS4, Wii U, Xbox One og Xbox 360
Udgiver: Activision

Sennheiser Urbanite XL wireless
Lækre ørepuder til din musik
Skal du lytte til musik i længere tid eller virkelig fordybe dig i din musik, så er Sennheiser Urbanite XL Wireless perfekte til dine højkvalitets lydoplevelser. Urbanite XL har utrolig bløde og behagelige ørekopper, og de leverer en flot lyd med massiv bas og klar lydgengivelse. Der er indbygget Bluetooth og NFC, så du hurtigt og nemt kan tilkoble dine enheder og nyde musikken trådløst. Derudover er der et aftageligt kabel med indbygget fjernbetjening, så du kan styre din musik samt indbygget mikrofon, der gør dig i stand til at tage imod telefonsamtaler, når du bruger hovedtelefonerne med din smartphone. Designet er også i top med rustfrit stål, aluminium og med mulighed for at folde hovedtelefonerne sammen, når du skal rejse.

Se også:  Huawei Matebook 13 [TEST]: Stilsikker allrounder til fornuftig pris

QM01_hot04

Fakta
Produkttype: Hovedtelefon
Mikrofon/fjernbetjening: Ja/ja

Mission Impossible: Rogue Nation
Tom Cruise redder verden – igen
Den femte film i den actionfyldte Mission Impossible-serie har naturligvis igen Tom Cruise i hovedrollen flankeret af stjerneskuespillere som Simon Pegg, Alec Baldwin og mange flere. I Rogue Nation må Tom Cruise i form af Ethan Hunt flygte fra CIA og sammen med sit team kæmpe mod en international forbryderorganisation ved navn Syndikatet.

QM01_hot05

Fakta
Produkttype: DVD og Blu-ray
Leverandør: FOX/Paramount
Udgivelse: 4/12

Chromecast 2.0
Billig og nem streaming
Googles lille Chromecast-stick er hurtigt blevet utrolig populær dels grundet den lave pris og den brugervenlige tilgang. Den lille sag skal nemlig bare sættes i HDMI-indgangen til dit HD-tv, oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, og så er du klar til at streame indhold som film, tv og serier fra din smartphone, tablet eller computer. Chromecast er kommet i en ny udgave, og her får du en stærkere trådløs netforbindelse og hurtigere afspilning via funktionen ”Fast Play”. Tiden, fra du trykker ”cast” til indholdet dukker op på din skærm, er blevet forkortet med 80 %. Det er også muligt at spille spil fra din smartphone og tablet på dit flad-tv såfremt spillene understøtter dette.

QM01_hot06

Fakta
Produkttype: Tv-stick
Understøttede operativsystemer: Android 4.1 og højere, iOS 7.0/Mac OSX 10.7 og højere samt Windows 7 og højere


TAGS
chromecast
Huawei
PlayStation 4
sennheiser

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S