6 hotte produkter lige nu

6 hotte produkter lige nu

Share

På vej ud at bytte julegaver? Så tjek lige de her seks hotte tech-produkter … 

Huawei Ascend Y330
Brugervenlig minimobil
Det er ikke alle, der er vilde med at rende rundt med store smartphones i deres lomme eller taske. Denne prisvenlige Android-mobil har en dejlig kompakt størrelse med en skærm på 4″. Mobilen har en dual core ARM-processor på 1,3 GHz, 512 MB ram og 4 GB intern hukommelse, der kan udvides op til 32 GB via microSD-hukommelseskort. Der er funktioner som indbygget gps, FM-radio så du altid kan lytte til musik, Wi-Fi, Bluetooth og naturligvis indbygget kamera, så du kan tage fotos af dine omgivlser. Android-styresystemet giver adgang til et væld af apps og oplevelser.

QM01_hot01

Fakta
Produkttype: Mobiltelefon
Styresystem: Android 4,2 (jellybean)
Skærm: 4″
Hukommelse: 4 GB (kan udvides op til 32 GB)

Verden Ka’ Vente
Seebach i topform
Rasmus Seebach er en af Danmarks for tiden største kunstnere, og singlen ”Uanset” på hans nye album ved navn ”Verden Ka’ Vente” nåede en førsteplads på iTunes allerede, før den udkom, samt blev det mest streamede track nogensinde på Spotify den dag, singlen udkom. Det nye album, der er det fjerde i rækken, består af 10 sange, og titlen ”Verden Ka’ Vente” refererer ifølge popstjernen Rasmus Seebach til, at selvom vi gerne vil være flere steder på en gang, trods alt kun rigtigt kan være ét sted ad gangen”.

Se også:  Huawei og Porsche går sammen om luksuriøs smartphone

QM01_hot02

Fakta
Produkttype: CD
Leverandør: Artpeople
Udgivelse: Ude nu

Guitar Hero Live med guitar controller
Slip din indre rockstjerne løs!
Med den nye Guitar Hero Live kan du udleve dine indre rockstjerne-
drømme og lege fuldblods-guitarist sammen med din favoritkonsol uanset, om du har en PlayStation, Wii eller Xbox. Der medfølger en redesignet og forbedret guitar-controller, så du kan få den optimale rockstjernefornemmelse, og helt som i det virkelige liv kan du få dit publikum til at elske… eller hade dig! Du kan også spille mod dine venner eller online, og der medfølger et væld af sange som løbende bliver udvidet. Rock on!

Se også:  Test: Imponerende meget mobil for pengene

QM01_hot03

Fakta
Produkttype: Konsolspil
Kompatibilitet: PS3, PS4, Wii U, Xbox One og Xbox 360
Udgiver: Activision

Sennheiser Urbanite XL wireless
Lækre ørepuder til din musik
Skal du lytte til musik i længere tid eller virkelig fordybe dig i din musik, så er Sennheiser Urbanite XL Wireless perfekte til dine højkvalitets lydoplevelser. Urbanite XL har utrolig bløde og behagelige ørekopper, og de leverer en flot lyd med massiv bas og klar lydgengivelse. Der er indbygget Bluetooth og NFC, så du hurtigt og nemt kan tilkoble dine enheder og nyde musikken trådløst. Derudover er der et aftageligt kabel med indbygget fjernbetjening, så du kan styre din musik samt indbygget mikrofon, der gør dig i stand til at tage imod telefonsamtaler, når du bruger hovedtelefonerne med din smartphone. Designet er også i top med rustfrit stål, aluminium og med mulighed for at folde hovedtelefonerne sammen, når du skal rejse.

QM01_hot04

Del denne