Home » Gaming & Konsoller » Hotte produkter lige nu
Hotte produkter lige nu

Hotte produkter lige nu

Share

Her er otte produkter, der hitter lige nu

Tablet til hele familien

Denne brugervenlige tablet er oplagt til hele familien og kan bruges til alt fra internetsurf, spil, videoopkald, læsning og meget mere. Skærmen er på 9,7” og tilpasser sig omgivelserne alt efter, om du er udenfor i dagslys eller indenfor. Kids Mode lader dig stille en tidsbegrænsning og tilpasser indholdet i flotte farver. Der er både kamera bagpå og på fronten, så du kan tage fotos. Android-styresystemet giver adgang til et væld af apps og oplevelser. Der er også præinstalleret Microsofts Office Mobile, og du får gratis to års 100 GB lagerplads i Microsoft One Drive.

[pt id=’2035491′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Tablet
Styresystem: Android 5
Skærm: 9,7” LCD 1152 x 864
Hukommelse: 16 GB – kan udvides

Tag lyset med dig

Philips har udvidet deres serie af trådløse lys-produkter med denne Philips Hue Go. Go er en bærbar lampe, med indbygget genopladeligt batteri, så du kan tage den med rundt i hjemmet eller på terrassen. Det særlige design på lampen gør, at du får den optimale belysning uanset, hvor du tager lampen med hen, og der er 16 millioner farvetoner at vælge imellem. Betjeningsknapper på lampen lader dig indstille lyset, og du kan vælge imellem syv forskellige lyseffekter. Lampen kan også styres via en app på din smartphone, hvis du tilkøber en Hue Bro.

[pt id=’2035492′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Lampe
Lyskilde: 6 W LED
Batterilevetid: Op til 3 timer

Se også:  Samsung NQ95A [TEST]: Knald på kontrasten i Samsungs nye top-tv

Bedre lyd til spillene

Uanset om du gamer på en stationær computer eller med en spillekonsol kan denne Razer Leviathan 5.1 Channel Surround Soundbar levere en flot lyd. Lydbaren kan nemt placeres under din skærm eller ved din konsol, og den dedikerede subwoofer giver en god dybde til dine kampscener i spillene, eller hvis du i stedet vælger at streame musik fra din smartphone eller tablet. NFC giver mulighed for hurtig tilkobling med andre NFC-understøttede enheder.

[pt id=’2035493′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Lydbar
Udgangseffekt: 60 Watt (total)
Forbindelser: Bluetooth 4.0, NFC, 3,5 mm stereo mini jack, Digital lydindgang

Tastatur til din gamer-pc

Hvis du virkelig er dedikeret gamer, ved du, hvor vigtigt det er at kunne handle hurtigt og have de rette taster lige ved fingrene. Dette APEX M800 tastatur skulle, ifølge Steelseries, være det hurtigste mekaniske tastatur på markedet, og med seks dedikerede makroknapper og mange muligheder for konfiguration, kan du indstille tastaturet præcist, så det passer dig bedst muligt. Der er 16,8 millioner farver og noget så særligt som timerfunktion i de individuelt oplyste taster.

[pt id=’2035494′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Tastatur
Dedikerede makroknapper: 6
Kompatibilitet: Windows og Mac

Sort, dansk komedie

Hvis du var vild med film som Blinkende lygter og Adams æbler, så vil du elske denne sorte, danske komedie om brødrene Elias og Gabriel. De to mænd, der ikke nærer særligt positive følelser for hinanden, rejser sammen til en lille ø, da de ved deres fars død finder ud af, at de er adopterede. På øen venter flere overraskelser i form af spøjse mennesker og sandheder om deres slægt.

[pt id=’2035495′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: DVD, Blu-ray
Udkommer: 11. juni
Leverandør: Disney

Se også:  Samsung Galaxy SmartTag [TEST]: Smart tracker finder dit Samsung-grej

Den blot 17-årige danske sangerinde Cisilia Ismailova har allerede hittet med sangene ”Ring den alarm” og “Vi To Datid Nu” fra 2014. Nu er hun klar med sit første album ved navn Unge Øjne, hvor du også kan finde de to hits. Cisilia har rødder i Makedonien og Marokko og kan både synge og rappe.

[pt id=’2035496′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: CD
Udkommer: Ude nu
Leverandør: Universal Music

Dinosaurer i LEGO

I denne spil-sammensmeltning mellem LEGOs forunderlige og kreative verden samt de kendte Jurassic World, kan du genopleve alle de fire Jurassic-film og vælge imellem 20 dinosaurer. Du kan sammensætte din egen dinosaur-samling, udforske verdener og spille med venner og familie.

[pt id=’2035497′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Spil til Xbox360, Xone, PS3, PS4, PSV, Nintendo 3DS og WiiU
Udkommer: 12. juni
Leverandør: Warner Home

Erik Clausen står bag denne hjertevarme film om mekanikeren Herluf, hans hustru Ingelise og alle de nære ting i dagligdagen. Bag rutinen lurer en affære, et bryllup og begyndende glemsomhed. Erik Clausen spiller selv rollen som Herluf, mens Bodil Jørgensen spiller hustruen Ingelise. Derudover har Kim Larsen skrevet en sang til filmen.

[pt id=’2035498′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: DVD
Udkommer: 25. juni
Leverandør: Nordisk Film


TAGS
Philips
Razer
Samsung
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S