Home » Mobiltelefon » Test: Imponerende meget mobil for pengene
Test: Imponerende meget mobil for pengene

Test: Imponerende meget mobil for pengene

Share

Det er Huawei, der står bag Honor-brandet og ved første kig på Honor 8’s specifikationer, er det da også oplagt at konkludere, at der her er tale om en P9’er – Huaweis aktuelle flagskib – i andre klæder. Selvom det ikke er helt hen i vejret, er det nu heller ikke den fulde sandhed.

De to minder om hinanden på rigtig mange punkter, men Honor 8 adskiller sig også på et par punkter. Den er en lille tand hurtigere. Det er en let og responsiv oplevelse at bruge mobilen, og man flyver simpelthen afsted på Facebook og hjemmesider.

Honor 8 har også den lille ekstra finte, at fingeraftrykslæseren duplerer som genvejsknap, du kan dedikere til den app, du nu ønsker. Det gør navigationen i det i forvejen brugervenlige Emotion UI endnu nemmere.

Se også:  USA lemper restriktioner mod Huawei

Batterilevetiden er udmærket, og mobilen lader hurtigt via USB C. Selvom der ikke, ligesom på P9’eren, står Leica på kameraet, er det stort set hundrede procent identisk. Der er tale om et dual-kamera med både rgb- og monokron-objektiv. Det sikrer ægte sort/hvid-billeder og mulighed for at arbejde med dybdeskarphed.

Resultaterne er generelt glimrende, men matcher ikke de bedste konkurrenter, specielt ikke ved ringe lysforhold. Den 5,2” store full HD-skærm mangler noget skarphed og kontrast i forhold til P9’eren, men er på ingen måde ringe. Det er på designet de to mobiler adskiller sig mest. Sammenlignet med den mere kølige og underspillede P9’er er der mere spræl i Honor 8.

Se også:  7 stærke råd før du køber en smartphone

Den skinnende glasmobil fås i forskellige farver. Den er utrolig glat, men ikke desto mindre solid og velkonstrueret. Som altid hos Huawei er prisen fordelagtig. Du finder næppe bedre mobil til pengene end denne. Det skulle da lige være P9, som efterhånden er nede i en pris, der matcher. Begge er fremragende. Hvilken, du vælger, må i sidste ende være en smagssag.


Honor 8
  • Bedømmelse
4

Honor 8

Alt om DATA siger:

Meget velbygget Android mobil på 5,2″ uden deciderede svagheder. Den er velbygget og har en virkelig god ydelse til et fremragende pris/ydelses forhold.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
5.2'' skærm
Honor 8
Huawei
Mobiltelefon
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S