Home » Apps » Ny app vil gøre livet nemmere for boligejere
Ny app vil gøre livet nemmere for boligejere

Ny app vil gøre livet nemmere for boligejere

Share

Savner du overblik over vigtige boligdokumenter eller kvalificeret hjælp til de opgaver, der skal gøres i og omkring dit hjem? Hjælpen er nær, for nu lancerer Tryg og Solar i fællesskab den intelligente app HomeBob, der skal være boligejerens personlige assistent

I en ny undersøgelse, som analyseinstituttet YouGov har foretaget for de to virksomheder, svarer hver tredje danske boligejer (31 %), at de i meget høj grad eller i høj grad ville have gavn af en løsning, der kunne hjælpe med at holde styr på deres boligdokumenter, fordi det ville give dem større tryghed og ro i sindet.

”Med HomeBob imødekommer vi boligejernes ønske om en løsning, der kan holde styr på alle de vigtige boligdokumenter, så du altid har overblik over dem – og du altid har dem lige ved hånden. Desuden har du mulighed for at dele dokumenter og oplysninger med andre, som fx håndværkere, der skal løse en opgave for dig og skal kende særlige detaljer i din bolig,” fortæller Hugo Dorph, kommerciel direktør hos Solar, og suppleres af Lars Bonde, koncerndirektør hos Tryg Forsikring:

Se også:  Huawei skyder genvej til flere danske apps på Googlefri mobiler

”HomeBob kan hjælpe boligejere med de udfordringer, som de oplever omkring vedligeholdelse af deres livs største investering – nemlig boligen. Det giver tryghed og ro i sindet, når der er styr på boligen, og det kan appen hjælpe med. På den måde bliver det med HomeBob i lommen nemmere at være boligejer.”

Din personlige boligassistent

Ifølge undersøgelsen af danske boligejere er de tre største udfordringer ved at være boligejer at have overblik over og holde styr på vedligeholdelse (36 %), boligøkonomien (20 %) samt boligens forbrug (20 %) – og det kan den nye intelligente app fra Tryg og Solar også hjælpe med.

Se også:  Stor brik på plads i Huaweis app-butik - ny korttjeneste klar

TAGS
apps
bolig
økonomi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S