Home » Gratis software » Hold mapperne hemmelige
Hold mapperne hemmelige

Hold mapperne hemmelige

Share

Som brødre vi dele, men jeg viser ikke dig det hele. Her er programmet for dig som gerne vil have en mappe eller to i fred

Vi bruger vores computere til at udføre mange forskellige opgaver. Nogle af dem deler vi glædeligt med andre. Eksempelvis kan det jo være hyggeligt at sidde med venner og familie og dele billeder fra ferien og lignende.

Visse ting er det nu rarest at beholde for egne øjne. Det kan være private oplysninger af forskellig grad, såsom koder, dokumenter, fotos fra julefrokosten, eller hvad det nu måtte være.

Er man ved at forfatte en festsang til vedkommende, der kigger med over skulderen, er det heller ikke så fedt, hvis det bliver opdaget i utide.

Her kommer det gratis program WinMend Folder Hidden 1.3.4 ind i billedet. Et enkelt lille program, som gør det muligt, at vælge mapper eller filer, der skal skjules for uindviedes nysgerrige øjne.

Se også:  Guide: Afspil musik med fedt gratis-program

De skjulte mapper og filer beskyttes af et password man selv vælger. Dette password skal være af minimum 6 karakters længde og vælges under installationen af programmet. Det valgte password kan senere ændres, hvis det skulle ønskes.

Nu kan du gå ind i WinMend og vælge ”Hide Folder” eller ”Hide file(s)”. Efter at have udvalgt de mapper og filer, der ønskes skjult, dukker de frem i WinMend hovedvinduet med tilføjelsen “Hidden” efter fil eller mappebetegnelsen.

Der kan altid tilføjes flere, og det er ligetil at skifte mellem skjult og synlig tilstand. Det hele udføres med et enkelt klik med musen. Er man sikker på, at man ikke gider ændre status mere for en bestemt mappe, fjerner man den bare fra WinMends hovedvindue.

Når en mappe eller fil står til at være hidden i WinMend, er den skjult for beskuerens øje – det er som om, den ikke eksisterer.

Kigger man på et drev og har markeret 3 ud af 8 mapper, vil de 3 mapper således ikke længere figurere i Windows Stifinder.

Se også:  Få mere ud af din pc med disse gratis programmer

Det gode er, at man også kan skjule indhold på eksterne usb nøgler eller drev. Hvis man drager hen til sin ven med usbnøglen i hånden, vil det skjulte indhold dermed heller ikke kunne ses fra vennens computer.

Det hjælper heller ikke noget, hvis man på sin egen computer forsøger at finde mappen ved at anvende et andet operativsystem til at finde mapperne eller filerne.

Noget helt andet er, at det jo ikke ser ud til at noget mangler, før man åbner WinMend og ser, at der forefindes skjulte filer. Og da programmet ikke kan tilgås uden det korrekte password, er man således rigtig godt sikret.

På trods af at programmet ikke lader snushaner mange chancer, råder folkene bag dog WinMend til, at man kun anvender programmet til privat brug.


WinMend Folder Hidden 1.3.4
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Smart lille program til den lille hemmelighed. Let at bruge og effektiv nok til private

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
Databeskyttelse
gratis
software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S