Hørebøffer til de vilde eventyr

Hørebøffer til de vilde eventyr

Share

Flere og flere danskere kaster sig over actionprægede aktiviteter som skateboard, snowboard og freestyle ski, hvor den står på masser af tricks, hop og til tider også styrt. Hvis man samtidig gerne vil have god lyd i ørerne uden konstant at skulle samle sine tabte høretelefoner op fra jorden, er det nødvendigt med robuste og slidstærke høretelefoner, som bliver siddende, hvor de skal når man hænger i luften.

Derfor har Harman lanceret sportshøretelefonerne JBL Grip, som er designet til netop at kunne klare ethvert slags spring og fald. Høretelefonerne er udviklet i samarbejde med den professionelle snowboarder Ben Ferguson, som har testet dem grundigt og vendt tomlen opad.

Se også:  Boombox'en er tilbage

Harman sætter nu trumf under lanceringen af de nye Grip-høretelefoner som sponsor for et af de største ski og snowboard events i Europa – nemlig Frostgun Invitationali Val d´lsere i de franske alper fra 16. til 18. februar. Her kan man ud over JBL Grip også opleve navne som Suspekt, Too Many Lefthands og DJ E.D.D.EH og selvfølgelig nogle af de bedste snowboardere og freeskiere i verden. Eventet transmitteres desuden live på DR3.

JBL Grip-serien inkluderer høretelefonerne JBL Grip 100 og Grip 200 med nedenstående features:

Del denne