Home » Radio » Hør radio fra hele verden
Hør radio fra hele verden

Hør radio fra hele verden

Share

Få nem adgang til tusindvis af radiostationer og podcasts fra hele verden – ganske gratis. Du skal bare have fat i TuneIn Radio

TuneIn Radio er verdens største audionetværk, og det giver dig adgang til over 100.000 radiostationer fra hele kloden — plus en masse podcasts og andet on demand-indhold.

Der er både en gratis og en premium-version (til cirka 50 kroner om måneden), hvor du får endnu flere godter i posen, herunder lydbøger. Men du behøver ikke betale en øre for at få adgang til de fleste af programmerne. Sørg bare for at hente den gratis app til Windows 10 fra Windows Store.

Du får endnu mere ud af TuneIn, hvis du opretter et bruger-id, for så kan du synkronisere dine favoritstationer og -programmer på tværs af alle dine enheder. Og du kan lytte til TuneIn fra hvilken som helst enhed via en webbrowser.

Se også:  Hvad er fri software?

radio

Egner sig til:

Windows 10

Windows 8.1

Windows 8

Windows 7

Denne trin for trin-anvisninger udført i Windows 10

Radio fra hele verden1. Tænd for radioen

Den bedste måde at få adgang til TuneIns overflødighedshorn er at hente appen fra Windows Store. Den er bygget til Windows 10, men fungerer også i Windows 8.1, 10 Mobile og Phone 8 eller senere. Når TuneIn er installe-ret, starter du appen og giver TuneIn tilladelse til at bruge din placering, så du nemt får adgang til lokalt indhold.

radio fra hele verden

2. Bliv inspireret

TuneIn Radio viser straks nogle anbefalinger, som du kan scrolle ned igennem. Under hver station er der en ”Follow”-knap, så du kan tilføje den til dine favoritter. Du finder dem under din profil, og de synkroniseres med de enheder, hvor du bruger TuneIn. De ligger også under profilen, når du logger ind på tunein.com.

Se også:  De bedste gratis programmer lige nu

hør radio fra hele verden

3. Opret en profil

Vælg menupunktet ”My Profile”, hvorefter TuneIn Radio vil give dig mulighed for at logge ind med Facebook eller Google – eller at tilmelde dig ved at oplyse dit navn og din e-mailadresse. På den måde kan du holde styr på favoritstationer, on demand-programmer og podcasts på alle enheder.

hør radio fra hele verden

4. Find dine favoritter

Lyt til noget andet ved at klikke på menupunkterne ”Browse” og ”Search”. Med ”Browse” kan du vælge imellem ”Local Radio” (tæt på din placering) og kategorier som ”Music”, ”Talk” og ”Podcast”. Du kan også browse efter foretrukket sprog, så hvis du altid har drømt om at lytte til fransk radio, så har du chancen nu.

TAGS
musikstreamer
netradio
Podcast
software
TuneIn Radio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S