Home » NAS » Højtydende nas til virksomheder
Højtydende nas til virksomheder

Højtydende nas til virksomheder

Share

Nas’en til små og mellemstore virksomheder er ikke ofte noget, vi tester her på redaktionen. Men vi har alligevel kigget på DS412+, en avanceret 4-bay-nas til små og mellemstore virksomheder

Synology hører til blandt de producenter af lagerenheder til netværket, der får de højeste bedømmelser rundtomkring i medierne. Dette skyldes ikke mindst deres indbyggede software DiskStation Manager, der ikke alene giver Synologys nas’er en masse funktioner, men som også gør den meget brugervenlig.

Alt om DATA har tidligere, i Alt om DATA nummer 6/12, kigget nærmere på DSM 3.0, hvor vi gav den høje karakterer. DS412+ har samme brugergrænseflade, og dermed har den allerede fra start fået rigtig mange point i
testen.

Vi valgte derfor at koncentrere vores test om de funktioner, som denne nas har, frem for de egenskaber den får i kraft af DSM.

Lynhurtig nas

En af de parametre, der får DS412+ til at udmærke sig, er datahastigheden, eller skulle vi sige den teoretiske datahastighed. DS412+ kan håndtere op til 182,66MB/sekund ved skrivning i raid 5-konfiguration, og den kan læse op til 205,68MB/sekund med Link Aggregation aktiveret.

Se også:  Gratis opdatering booster Qnap-nas'er med skylager og kunstig intelligens

Det kræver dog, at de interne harddiske er lynhurtige, og at den enhed, der forsøger at levere data til nas’en, rent faktisk også kan levere så hurtigt, som nas’en kan æde dem. Vi kunne ikke komme op på de hastigheder, der loves, men vi kom tæt på, nemlig 169MB/sekund ved skrivning og 198,86 ved læsning.
En af de andre ting, der gør denne nas meget attraktiv, er, at den understøtter iSCSI og virtualisering. Via dsm understøtter den for eksempel VMware, Hyper-V og Citrix. Dermed bliver DS412+ til et ekstra plus til små og mellemstore virksomheder.

Samtidig understøtter DS412+ Windows ADS-integration, så det er både let og hurtigt at sætte enheden ind i et eksis-terende Windows-baseret netværksmiljø.
Der er også understøttelse for Windows ACL, hvilket giver en langt bedre adgangskontrol og effektiv indstilling af privilegier, så det bliver let at konfigurere privilegier for filer og mapper på DS412+, gennem det velkendte Windows interface.

Integreret cloudteknologi

Skyen er blevet en integreret del af Synologys produkter. For eksempel er det nu muligt at få en automatisk backup og synkronisering via Cloud Station. Det fungerer som en lokal mappe på din computer, men som faktisk er en privat sky, der altid er opdateret. Alle computere, der er koblet på nas’en, har adgang til Cloud Station samt mappen og har automatisk opdateret filerne hele tiden. Rigtig god løsning i et firmamiljø.

Se også:  Synology DiskStation DS1019+[TEST]: Power-NAS i økonomi-version

Den sidste spændende teknologi, der skal kigges nærmere på i denne lille test, er den nye Synology Hybrid RAID-teknologi.

Gennem dsm kan du nu oprette diskenheder med Synology Hybrid RAID uden at tænke over forskellene mellem de forskellige raid-typer og -krav. Synology Hybrid RAID opretter selv diskenhederne og optimerer lagerkapaciteten, og samtidig kan du faktisk flytte data over til DiskStation, inden oprettelsen af diskenhederne er færdig, idet denne teknologi giver mulighed for lagring under oprettelse – ret genialt.

Som vanligt er det en fornøjelse at arbejde med en Synology-nas, og vi kan kun anbefale DS412+ til små og mellemstore virksomheder.n


Synology DS412+
  • Elforbrug
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Synology har som vanligt leveret et stærkt produkt. En nas med masser af funktioner og nogle nye funktioner, der gør den meget attraktiv til små og mellemstore virksomheder.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Synology - Strømforsyningsadapter - 100 Watt - for Disk Station DS408, DS409, DS410, DS411, DS412, DS4xx-Series
TAGS
DiskStation
netværksharddisk
Synology

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S