Home » Hovedtelefoner og højttalere » Højteknologiske hørebøffer giver ro til musikken
Højteknologiske hørebøffer giver ro til musikken

Højteknologiske hørebøffer giver ro til musikken

Share

BackBeat Pro udnytter på eksemplarisk vis de nyeste teknologier til at levere store lytteoplevelser i den travle dagligdag

Mange nyder at lytte til musik på arbejdet. Sidder man på et travlt kontor med mange forstyrrelser, kan det dog hurtigt ende med en fragmenteret og i sidste ende ligegyldig lytteoplevelse. Med BackBeat Pro har Plantronics taget højde for dette og skabt et headset, der er skræddersyet til det moderne arbejdsliv.

Klassisk design

Designet er som udgangspunkt ret klassisk. Der er tale om et sæt solide over-ear hørebøffer, som udstråler seriøsitet og har et lettere maskulint hi-fi-look. Headsettet sidder behageligt på hovedet, og det kan bæres det meste af en arbejdsdag, uden at man føler de store gener.

Aluminum og plastik er de bærende materialer, hvilket for så vidt er helt fint. At ørepuderne og hovedbøjlen er beklædt med kunststof frem for ægte læder, er dog et minus, da syntetiske materialer ikke lader huden ånde på samme måde som organiske. Er det varmt, kan ørerne derved blive lidt fugtige. Problemet er dog langt fra så stort på disse hørebøffer, som det er med andre, vi har testet.

Styr musikken på headsettet

Kaster man et nærmere blik på BackBeat Pro, ser man dog hurtigt, at der ikke er tale om et helt almindeligt sæt hi-fi-hørebøffer.

Ørekopperne er tæt besat med knapper, drejehjul samt diverse indgange. BackBeat Pro er nemlig konstrueret sådan, at du kan styre musikafspilningen direkte fra headsettet.

Se også:  Turtle Beach Stealth 600 [TEST]: Billig genvej til gaminglyd med punch

Således er det muligt at starte og pause musikken, skifte nummer og regulere volumen, uden at du skal bruge tid på at rode med din computer, tablet eller smartphone for at finde programmet eller appen frem. En rigtig fin feature, som fungerer, når headsettet er koblet med kabel til iOS-enheder eller trådløst til de fleste Bluetooth-enheder.

Det mest geniale er dog, at headsettet selv sætter musikken på pause, når du tager det af. Dermed slipper du for at fumle dig frem til en pauseknap eller at gå glip af den fede guitarsolo, når en kollega kommer forbi og vil tale med dig. Tag blot headsettet på igen, så starter musikken præcis, hvor du slap.

Modtager du opkald, mens du lytter til musik fra din smartphone, er det blot at trykke på venstre ørekop, så går musikken på pause, mens samtalen kan foretages direkte via headsettet.

Luk støjen ude

Hovedtelefonernes lukkede design sikrer, at der ikke slipper særlig meget lyd ud til omverdenen. Samtidig sørger den aktive støjreduktion for, at lyden fra omgivelserne dæmpes hos brugeren. Tale er hovedtelefonerne ikke helt i stand til at eliminere, men monoton lavfrekvent støj fra en trafikeret vej, et fly eller et tog fjernes effektivt. Dermed er hoved-telefonerne også velegnede til at rejse med.

Se også:  Brug hovedet og få bedre lyd – denne hovedtelefonen spiller gennem kraniet

En unik feature er, at man ved hjælp af en knap på undersiden af højre ørekop kan dæmpe musikken og ved hjælp af den indbyggede mikrofon skrue op for lyden udenfor headsettet. På den måde slipper du for at tage hovedtelefonerne af, når du eksempelvis vil høre, hvad der bliver sagt i flyets højttalere. Med volumekontrollen på siden af ørekoppen kan du endda styre, hvor høj lyden fra omgivelserne skal være.

Lang batterilevetid

NFC gør det muligt at koble headsettet til en kompatibel Bluetooth-enhed blot med en enkelt berøring. Den trådløse forbindelse er særdeles stabil, og med den rette afspiller kan rækkevidden være helt op til 100 meter.

Som alle andre headsets med Bluetooth og noise cancelling kræver BackBeat Pro en tur i opladeren i ny og næ, men der er langt imellem, for headsettet har en exceptionel lang batterilevetid.

Fyldig lyd

Tekniske finesser kan være nok så fine, men er lyden i et headset ikke god, kan det være lige meget. Det er den heldigvis i BackBeat Pro. Lyden er fyldig og læner sig mod den bastunge side, men der er også rigelig plads til detaljer i top og mellemtone, så man får en behagelig og velafbalanceret lytteoplevelse.


BackBeat Pro
  • Komfort/brug
  • Funktionalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Tekniske finesser gør headsettet ideelt til kontorlivet, hvor den gode musikoplevelse skal forenes med telefonsamtaler og andre forstyrrelser. Lyden er fyldig og designet fint, om end vi gerne havde set ægte læder på ørepuderne.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bluetooth
Headset
nfc
noise cancelling
plantronics
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S