Home » Bærbar computer » Høj ydelse til fin pris
Høj ydelse til fin pris

Høj ydelse til fin pris

Share

Denne Acer er ikke ny på markedet, men den findes stadig på hylderne og er klart en maskine, der er værd at overveje.

For omkring de 4.000 kroner du kan finde den for (eller en lignende model i samme serie), får du nemlig utrolig meget notebook for pengene.

Den testede model er super bærbar, da den har en 13,3” skærm – men den findes i varianter på 14” og 15,6”. Ens for alle modeller er, at de har såkaldt jet-engine-teknologi, som bruges til at holde processoren kold.

Den samme blæserteknologi benyttes til at holde dine hænder kolde – der blæses nemlig også luft ind under tastaturet, så du ikke får svedige hænder, når du har siddet i Terminal 3 og arbejdet i en time på grund af en forsinket afgang.

Se også:  Acer Swift 5 SF514-55T [TEST]: Økonomisk og kompakt letvægter med gode muskler

I praksis fungerer systemet fint, men vigtigst af alt så larmer det ikke. Luften ledes nemlig rundt i maskinen på en intelligent måde, så de områder der har mest brug for køling får den maksimale af slagsen. Det betyder, at selv når den presses hårdt, bliver larmen fra blæseren ikke øredøvende.

Indmaden er ikke den nyeste, men ret heftig når prisen tages med i ligningen. Du får en Intel Core 2 Duo processor, 500 GB harddisk og fine 4 GB hukommelse.

Dertil er skærmen med LED baggrundslys i 16:9 format og kan afvikle film i HD i 720P formatet. Der er også HDMI-tilslutning, så den kan tilsluttes flad-tv’et i stuen, hvis du får behov for det.

Se også:  Acer Predator Triton 500 [TEST]: Forklædt som kontormaskine

Og det kan sagtens være, du gør det, for Acer har indbygget Dolby Surround-lyd i såkaldt Sound Room udgave, som giver en overraskende stor lyd fra den lille bærbare.

Acers Timeline er helt igennem en lækker maskine til få penge. Den grafitgrå overflade, det lækre indbydende tastatur og det faktum at den klarer det meste og samtidig er næsten ultrabærbar, gør den attraktiv. Eneste anke er, at du må undvære optisk drev. Men alt andet lige en super maskine til få penge og testens klart bedste køb!

DATATID MENER:

Ikke ny på markedet, men en forrygende maskine med smart teknologi til en rigtig god pris.


Timeline 3810T
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Acer
timeline

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S