Test: Høj sikkerhed

Test: Høj sikkerhed

Share

Kaspersky kører med højt sikkerhedsniveau og er stille i hverdagen.

Kaspersky sikkerhedspakke er et gennemprøvet og kendt produkt, og du køber og henter den på nettet – det skulle være supernemt. Som så mange andre producenter benytter Kaspersky en såkaldt Captcha-kode, som du skal indtaste, og som sikrer Kaspersky, at du er en rigtig person.

Koden er skrevet med krøllede bogstaver, som et robotprogram ikke umiddelbart kan aflæse, men her er det altså for krøllet. Vi skulle bruge mange forsøg på at få pakken installeret. Det var faktisk den største hurdle – lidt dumt, synes vi ærligt talt.

Det lykkedes dog, og vi fik en mail med link og adgangskode, så man, inden man går i gang, har sikkerheden i orden. Efter få minutters download kan der installeres, og allerede inden dette gøres, tjekkes lige for nyere versioner af programmet. God detalje!

Se også:  Husk beskyttelsen - her er de bedste sikkerhedsløsninger til studie-computeren

Rydder selv op

Det er også en fin detalje, at pakken fjerner software, der kan forhindre, at Kaspersky Total Security Multi-Device kører optimalt.

Programpakken dækker ikke kun Windows, også Mac-produkter og mobile enheder med Android. Prisen for en løsning, der virker til tre enheder i ét år er 499 kroner og altså i den lidt dyrere ende. Men Kaspersky er også et produkt, der har et særdeles godt ry.

Del denne