Home » Promotion » Hjernen i dit smarte hjem
Hjernen i dit smarte hjem

Hjernen i dit smarte hjem

Share

 Annonce 

SmartThings Hub er den centrale enhed, som gør det muligt at koble produkterne på dit hjemmenetværk og får dem til at tale sammen. Den koster ikke alverden og er nem at sætte op

For at holde styr på hjemmets enheder og koordinere kommunikationen mellem dem, skal der en kvik hjerne til. Den sidder i Samsung SmartThings Hub.

Det er den, der er bindeled mellem det hele. Slut den til dit netværk, så håndterer den forbindelsen mellem din mobil og dine enheder, mens den samtidig sikrer, at alle dine enheder taler gnidningsfrit sammen på tværs af producenter og systemer.

Trods den avancerede teknologi, der ligger bag alt dette, er det en nydelig lille sag, designet så diskret, at den glider ubesværet ind i den moderne indretning. Opkoblingen til dit hjemmenetværk sker utrolig nemt. Du skal blot tilkoble et kabel fra din router eller alternativt forbinde det direkte til din trådløse Wi-Fi-forbindelse.

Se også:  D-Link DCS-8600LH [TEST]: Vejrbeskyttet overvågningskamera

Når det er gjort, skal du gennemføre en hurtig opsætning i SmartThings-appen, og så har du tilføjet SmartThings-system i dit hjem.

Taler med alle produkter

Samsung SmartThings Hub understøtter Zigbee og Z-Wave protokollerne i de nyeste versioner – Zigbee 3.0 and Z-Wave Plus. Det betyder, at den kan kommunikere med stort set ethvert smart home-produkt, der er på markedet. Når Hub’en er koblet på netværket, sker betjeningen af dit system via SmartThings-appen.

Her kan du nemt vælge de produkter og systemer, der skal kobles på, samt hente opdateringer og administrere diverse funktioner.

Åbner for et væld muligheder

Når et produkt er koblet på Hub’en, så kan det, uanset producent, styres via Samsung SmartThings.

Se også:  Samsung Galaxy Book S: Lækker letvægter

Det kan også stadigvæk styres fra producentens egen app eller fra de stemmestyrede assistenter, der understøttes. Det ligger helt frit for.

Hub’en begrænser ikke dine muligheder, den åbner derimod op for en masse nye muligheder og giver en samlet indgang til alle dine smarte enheder.

Læs vores test af Samsung SmartThings her.

Læs vores introduktion til Samsung SmartThings her.


TAGS
promotion
Samsung
smart hjem
SmartThings

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S