Home » AOD Pro » Hold kontakten med dine kolleger, mens du sidder hjemme
Hold kontakten med dine kolleger, mens du sidder hjemme

Hold kontakten med dine kolleger, mens du sidder hjemme

Share

Hvad skal du bruge for ikke helt at miste kontakten med dine kolleger, når du har flyttet kontoret hjem i privaten?

Nu sidder du derhjemme og passer dit arbejde – ligesom tusindvis af andre danskere. Men der mangler noget; du har svært ved at holde kontakten til dine kolleger. I kan ringe sammen, men hvordan skal I kunne arbejde sammen, når der ikke er adgang til arbejdspladsens server og mailsystem?

Mange store virksomheder har en velfungerende hjemmeløsning parat til deres medarbejdere. Men for små virksomheder med få medarbejdere og en basal it-infrastruktur bliver kommunikationen og samarbejdet forstyrret af den geografiske adskillelse.

Det skal være billigt

En løsning på den udfordring skal være enkel og billig. Mange små virksomheder er presset på økonomien og har ikke råd til at sætte større it-investeringer i gang. Desuden skal det være en løsning, som kan tages i brug med det samme og uden at skulle involvere teknisk bistand udefra.

Lad os slå det fast med det samme: Alting kan ikke blive, præcis ligesom når man sidder på kontoret. I hvert fald ikke for alle virksomheder. Økonomi-, ordre- og kundesystemer kan være en udfordring. I dag benytter mange virksomheder dog skybaserede ERP-systemer. For eksempel er E-conomics, som nok er Danmarks mest populære økonomisystem til små og mellemstore virksomheder, en ren onlinetjeneste. Alle medarbejdere med et brugernavn og en adgangskode kan arbejde hjemmefra på sådan et system.

Midlertidig server i skyen

Så er det nemmere at løse udfordringen med manglende kommunikation og manglende serveradgang. Den oplagte løsning her kommer fra Microsoft. Hvis alle relevante medarbejdere benytter produktivitetsplatformen Office 365, er det en smal sag at åbne et virtuelt kontor.

Ud over standardprogrammerne Word, Excel og PowerPoint indeholder denne pakke også skylagret OneDrive med 1 TB lager samt kommunikationsværktøjet Teams.

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S