Home » Hjemmeunderholdning » Hjemmebio [STORTEST]: 3 prisklasser i kæmpetest
Hjemmebio [STORTEST]: 3 prisklasser i kæmpetest

Hjemmebio [STORTEST]: 3 prisklasser i kæmpetest

Share

På disse sider tester vi tv’er, projektorer og lydbarer i tre forskellige prisklasser: godt køb-klassen, mellemklassen og luksusklassen. Her er høj kvalitet til vidt forskellige behov – det er bare at gå på opdagelse …

Godt køb-klassen

Biografen med i tasken
Projektor: Epson EF-100W/B til 7350 kr

Godt 7000 kroner er ikke så slemt for en god projektor, og slet ikke, når den samtidig er så kompakt, at du nemt tager den med dig i en taske. Epson EF-100W/B har virkelig imponerende billedkvalitet.

Med en lysstyrke på 2000 lumen lyser den lige så kraftigt som mange lampebaserede hjemmebio-projektorer, omend lidt svagere end den typiske laserprojektor. Men projektoren leverer rigeligt lys til, at du ikke behøver tænke på mørklægning.

Opløsningen er kun HD, men kontrasten er glimrende, og farverne står flot og stærkt. Det er en fornøjelse at se såvel film og serier som almindelige tv-udsendelser. Tilmed er opsætning og daglig brug en ren leg.

Her er du tæt på high-end
Lydbar: Yamaha YAS-306 til 3000 kr.

Med den virtuelle surroundtilstand Air Surround Xtreme kan du få dette 2.1-højttalersystem til at lyde som lydbarer, der koster tre gange så meget. Lydbaren ser også superflot ud med sølv eller sort tekstil-finish, og så har den Yamahas trådløse multirumssystem MusicCast indbygget.

Lydbaren spiller fremragende – der er kun små dryp af malurt. Basgengivelsen er noget letbenet i det trods to integrerede 7,5 cm subwooferenheder. Der er ikke meget lyd under 100 Hz, hvilket i nogen grad udhuler effekterne i actionfilm. Der er også kun optisk digital-forbindelse til tv’et, så du må undvære HDMI ARC (audio retur-kanal). Men samlet set et ægte kvalitetsprodukt.

65” til fantastisk pris
Tv: TCL 65DP660 til 6000 kr.

Vi er vant til, at firmaer skifter til plastik, når prisen skal ned. Sådan har TCL ikke gjort med 4K-tv’et 65DP660. Den smalle, diskrete ramme omkring LCD-panelet er af metal – aluminium for neden og stål for resten – og meget præcist forarbejdet. Designet er stilrent og diskret, hvilket i vores øjne gør den store skærm mindre dominerende i et boligmiljø.

Det er også fint, at samtlige tilslutninger er orienteret sideværts, så tv’et kan komme helt ind til væggen. Dette er specielt relevant, fordi den nederste del af kabinettet er ret tyk – 72 mm. Når tv’et fodres med indhold i UHD/4K-kvalitet kan billedgengivelsen blive imponerende med flotte farver og naturlige bevægelser.

TCL 65DP660
4

Summary

Producent: TCL
Betegnelse: 65DP660
Størrelse: 65”
Opløsning: 4K
Teknologi: LED
Energiklasse: A+
Vægt: 22 kg
Pris: 6000 kr.

TAGS
hjemmebiograf
priser
underholdning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S