Home » Netværk » Hjælp os med at gøre Datatid bedre
Hjælp os med at gøre Datatid bedre

Hjælp os med at gøre Datatid bedre

Share

Brug 10 min. og hjælp Datatid med at blive et endnu bedre magasin for dig. Alle besvarelser deltager i lodtrækningen om et eye DTT deluxe TV Tuner Micro-stick!

Så er det tid til årets læserundersøgelse! Som chefredaktør på Datatid er min målsætning med hvert eneste nummer at skabe det mest lækre, interessante og velkomponerede blad til dig, kære læser.

Men uden din mening om det blad, du har i dag – og viden om, hvilke emner du interesserer dig for nu – og hvilke du ser som interessante i fremtiden, går den ikke. Derfor vil jeg frygtelig gerne vide noget mere om, hvad du synes om det Datatid, du netop har modtaget, samt hvad du kunne ønske dig at læse mere om i fremtiden.

Undersøgelsen tager små 10 minutter at gennemføre og som tak for din tid, deltager du i lodtrækningen om et EyeTV DTT deluxe TV Tuner Micro-stick fra Elgato lige til at stikke i den bærbare computer, så du altid kan se fjernsyn på farten. Smart, praktisk og nemt. Gevinsten har en værdi af omkring 700 kroner og vinderen får direkte besked.

[pt id=’2010186′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”EyeTV DTT deluxe TV Tuner Micro-stick”‘]

EyeTV DTT deluxe TV Tuner Micro-stick

Lejlighedsvise og ikke-læsere er også velkommen til at deltage

Selvom du kun læser Datatid en gang i mellem, eller du måske slet ikke læser den trykte udgave af Datatid i dag, så synes jeg bestemt også, du skal bruge de 10 minutter det tager at besvare undersøgelsen. For måske går du med et ønske eller har en ide til et nyt emneområde, du gerne vil vide mere om – og kun ved at deltage i læserundersøgelsen, kan du være med til at få et blad, som du måske ligefrem kunne tænke dig at abonnere på i fremtiden.

Du deltager i læserundersøgelsen ved at besvare spørgeskemaet her:

https://survey.mamut.com/s?s=18695


TAGS
Datatid
elgato
EyeTV DTT deluxe

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S