Home » Tablet » Huawei MediaPad M2 10.0 [TEST]: High end-kvalitet til low end-pris
Huawei MediaPad M2 10.0 [TEST]: High end-kvalitet til low end-pris

Huawei MediaPad M2 10.0 [TEST]: High end-kvalitet til low end-pris

Share

Kombinationen af en kvik processor og et fantastisk kamera gør Huawei til et super køb

Prisen holder sig lige under 2000 kroner, men ydelsen opleves på nogle punkter lige så imponerende som i den mere end dobbelt så dyre tablet fra Samsung. Tilmed har Huawei MediaPad et kamera med rekordopløsningen 13 megapixel, og kameraet fungerer godt. Med andre ord: Denne tablet er lidt af en prisbasker.

Huawei har på smartphone-markedet bevæget sig fra at være et lavprismærke til et respekteret brand. Det gælder nu også på tabletmarkedet. Her giver Huawei større og dyrere konkurrenter skarp konkurrence på ydelse, samtidig med at prisniveauet holdes nogenlunde anstændigt. Det er et friskt pust, som allerede har taget store markedsandele fra ellers dominerende konkurrenter som Apple og Samsung. Måske skal særlig Samsung tage sig i agt. Begge producenter agerer i Android-domænet.

Høj byggekvalitet

Huaweis testdeltager giver valuta for pengene på mange planer, ikke kun med hensyn til ydelse. Også materiale- og byggekvalitet er høje. Kombinationen af blanke alu-kanter og hvidt design skaber oplevelsen af et dyrt produkt. Fornemmelsen forstærkes af vægten, som er næstlavest i testen – faktisk kun sølle fire gram højere end den dobbelt så dyre testdeltager fra Samsung. Huawei MediaPad er let at bære rundt på, og den ligger godt i hånden.

Se også:  Huawei Watch GT Pro [TEST]: Halvsmart ur med flot batteritid

Huawei kalder M2-tabletten for MediaPad, og den er da også gearet til underholdning. Kameraets 13 megapixel giver højopløste billeder, som ser godt ud på tablettens full HD-skærm, men som også kan nydes på skærme med endnu højere opløsning. Det samme gælder video, som står skarpt og lækkert. På dette punkt bliver Huaweis tablet kun overgået af Samsung i denne test.

Dynamisk lydgengivelse

Vi noterer også, at håndtering af både billeder og video afvikles hurtigt – det er tydeligt, at processoren er en kvik type. Processoren har hele otte kerner, og selvom det i sig selv ikke er lig høj ydelse, så er det som regel et godt tegn. I tablet-regi er det mere normalt med to eller fire kerner.
Gennem et sæt hovedtelefoner er lyden overordentlig dynamisk og detaljeret. Det kan især høres med gode, kablede hovedtelefoner.

Se også:  Huawei: Vi har rundet en milliard aktive smartphones

Selv de indbyggede højttalere lyder rimeligt – det er sjældent for en tablet. Det skyldes, at tabletten rummer både to diskant-enheder og to bas-enheder. Enhederne spreder lyden godt ud til siderne, så du oplever en fin stereoeffekt – det sætter du pris på, når du ser film.

Samlet set er vi ganske imponerede. Vi kan lide det fine kamera, den høje ydelse og unibody-designet i aluminium. Vi kan lide kvalitetsindtrykket og den gode lyd. Vi ville umiddelbart gætte på – hvis vi ikke vidste bedre – at denne tablet skulle koste mindst 50 procent mere, end den gør.
Så der er ingen tvivl: Dette er testens bedste køb!


Huawei MediaPad M2 10.0
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenligehed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Sammenfatning

Navn: MediaPad M2 10.0
Processor: HiSilicon Kirin 930
Hukommelse: 32 GB
Skærmstørrelse: 10,1”
Skærmopløsning: 1920 x 1080
Styresystem: Android 5.1
Opløsning, foto/video: 13 mp, 1080p
Mobilt netværk: Ja
Dimensioner: 239,8 x 172,8 x 7,4 mm
Vægt: 433 gram

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Huawei
Stortest
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S