• Home »
  • Tablet »
  • Huawei MediaPad M2 10.0 [TEST]: High end-kvalitet til low end-pris
Huawei MediaPad M2 10.0 [TEST]: High end-kvalitet til low end-pris

Huawei MediaPad M2 10.0 [TEST]: High end-kvalitet til low end-pris

Share

Kombinationen af en kvik processor og et fantastisk kamera gør Huawei til et super køb

Prisen holder sig lige under 2000 kroner, men ydelsen opleves på nogle punkter lige så imponerende som i den mere end dobbelt så dyre tablet fra Samsung. Tilmed har Huawei MediaPad et kamera med rekordopløsningen 13 megapixel, og kameraet fungerer godt. Med andre ord: Denne tablet er lidt af en prisbasker.

Huawei har på smartphone-markedet bevæget sig fra at være et lavprismærke til et respekteret brand. Det gælder nu også på tabletmarkedet. Her giver Huawei større og dyrere konkurrenter skarp konkurrence på ydelse, samtidig med at prisniveauet holdes nogenlunde anstændigt. Det er et friskt pust, som allerede har taget store markedsandele fra ellers dominerende konkurrenter som Apple og Samsung. Måske skal særlig Samsung tage sig i agt. Begge producenter agerer i Android-domænet.

Se også:  Huawei A2 Sports Band [TEST]: Fint træningsarmbånd til billige penge
Høj byggekvalitet

Huaweis testdeltager giver valuta for pengene på mange planer, ikke kun med hensyn til ydelse. Også materiale- og byggekvalitet er høje. Kombinationen af blanke alu-kanter og hvidt design skaber oplevelsen af et dyrt produkt. Fornemmelsen forstærkes af vægten, som er næstlavest i testen – faktisk kun sølle fire gram højere end den dobbelt så dyre testdeltager fra Samsung. Huawei MediaPad er let at bære rundt på, og den ligger godt i hånden.

Del denne