Test: Musikalsk pulsmåling

Test: Musikalsk pulsmåling

Share

Mange motionerer med musik i ørerne, og det nyeste påhit er, at du samtidig kan få målt pulsen. Her tester vi en ny in-ear-hovedtelefon fra SMS Audio, som rapperen 50 Cent står bag

Julesulet skal smides, og der er det effektivt med motion. Måske er du ikke bidt af træning og synes, det er lidt kedeligt. Så er det motiverende at have musik i ørerne til at holde pacet, når du løber. Og træner du efter puls, kan du gøre din træning mere målrettet. I stedet for at have både et sæt hovedtelefoner og et pulsur, kan det lige så godt forenes. Det er gjort i Biosport fra SMS Audio.

Se også:  Spotify og Moodagent hjælper dig med at finde den perfekte hovedtelefon

Firmaet er etableret af rapperen 50 Cent, og der står angiveligt Intel-teknologi bag nyheden – så det lover jo godt.

En optisk sensor i in-ear-hovedtelefonen opfanger pulsslagene i øret. Det er set før, og det kan lade sig gøre, hvis hovedtelefonen sidder godt til.
Så snart den sidder bare lidt løst i øret, vil den miste forbindelsen. Derfor er der flere ørestykker, du kan prøve dig frem med. Samtidig skal du lige lære, at hovedtelefonen nærmest skal drejes på plads i øret.

SMS Audio Biosport

Kablet er fladt, så det ikke uden videre vikler sig sammen – særdeles praktisk når man træner.

Det kan virke lidt klaustrofobisk, for det lukker udefrakommende lyde effektivt ude. Af samme grund er Biosport mindre velegnet til cykelturen, hvor du jo helst skulle kunne høre trafikken.

Se også:  Sony MDR-1000X [TEST]: Luksus – men du får lov at betale
Del denne