Home » Hi-Fi » Kendt hifi-mærke bliver nu væsentligt billigere
Kendt hifi-mærke bliver nu væsentligt billigere

Kendt hifi-mærke bliver nu væsentligt billigere

Share

Den fremadstormende lydbutik Hififreaks har snuppet Cambridge Audio fra HifiKlubben. For kunderne betyder det et prisfald på op til 50 procent, mens Hififreaks kan se frem til en en meromsætning på 25 millioner kroner og en udvidelse med 10-15 ekstra ansatte

En appelsin af de helt store er faldet i HiFifreaks’ turban. Den unge hi-fi-webshop på Amager, som sælger direkte til forbrugerne uden fordyrende mellemled, har landet en aftale med engelske Cambridge Audio og skal nu sælge det kendte topmærke til audiofile feinschmeckere i Danmark, Norge og Sverige. Aftalen er et tigerspring for HiFifreaks, der overtager distributionen efter Hifiklubben. I forbindelse med overtagelsen sænkes priserne med mellem 10 og 50 procent.”

Det vil formentlig øge vores omsætning med 25 millioner kroner og føre til 10-15 nyansættelser”, fortæller Daniel Juel Nielsen, der er en af stifterne af HiFifreaks.

“Vi skal sælge hele deres produktkatalog, det vil blandt andet sige 35 hi-fi-produkter, syv sound bars og 30 højttalere, i Danmark, Norge og Sverige, tilføjer han. Der vil være produkter fra 1000 til 50.000 kroner.”

Kan præsentere Edge-serien

Aftalen falder i hak på et yderst gunstigt tidspunkt, da det giver HiFifreaks mulighed for at præsentere Cambridge Audios ny topprodukt, jubilæumsserien Edge. Ni ingeniører har i anledning af Cambridge Audios 50 års jubilæum fået helt frie hænder i tre år til at skabe en ny forstærkerserie for blandt andet at hylde firmastifteren, professor Gordon Edge. Omkostninger, tidsforbrug og valg af komponenter skulle ikke diskuteres. Men de komponenter, der skulle vælges, skulle kun vælges ud fra, om de var med til at skabe den rene, ægte lyd, som var målet. Og nu kan topmodellen, en kombineret netværksforforstærker og effektforstærker til 50.000 kroner, erhverves på HiFifreaks.dk. Det samme kan resten af serien.

30 dages fortrydelsesret

Det ny samarbejde med Cambridge Audio ændrer ikke på HiFifreaks’ forretningsmodel, hvor fysiske butikker er erstattet af en webshop. Men kunderne risikerer ikke at købe katten i sækken. Der er en unik fortrydelsesret. Man kan lytte til sit ny anlæg i 30 dage og sende det tilbage, hvis man ikke er tilfreds. Blandt de mærker, HiFifreaks sælger er Audiolab, Boston Acoustics, Densen Audio, Kimber Kable, Marantz, Mission, Sumiko, STAX, Triangle, QED, Welltempered og Wharfedale.

Holdet bag Hififreaks.

Holdet bag Hififreaks.


TAGS
Cambridge Audio
HiFifreaks
hifiklubben

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S