Home » Kabinet » Her kommer det store Acer Rovdyr
Her kommer det store Acer Rovdyr

Her kommer det store Acer Rovdyr

Share

Det er muligvis det hidtil mest imponerende kabinet til en spille-pc. Det gør ikke noget, at der bag den er et gennemtænkt design med flere praktiske detaljer.

Acer Predator – Predator betyder jo rovdyr – er kælenavnet for denne pc. Navnet henviser dog nok ikke til normale rovdyr, men snarere til filmen af sammen navn. Den måde forsiden af pc’en klapper op på, ligner den mystiske Predators. Vi skal dog huske at sige, at alle de smarte detaljer i kabinettet er plastik, så de kan næppe klare et fuldt hit fra Arnold.

Men det er i hvert fald et design, der nok skal skaffe dine venners opmærksomhed, når de kommer på besøg for at spille lidt. Bare en skam at du er nødt til at have den stående på skrivebordet for at få mest mulig ud af udseendet.

Med skjoldet slået ned har du kun adgang til en blåtlysende startknap – kabinettet kan i øvrigt fås i matchende blå, hvis du hellere vil det.

Når skjoldet slås op, er der adgang til to dvd-drev, som – Hallo Acer, godt gået! – faktisk minder en del om munddelene på den oprindelige Predator.

Der er også adgang til ikke mindre end fem USB-stik og selvfølgelig lyd ind og ud på fronten. Desuden er der multicard reader.

Den nederste trediedel af fronten kan også åbnes, og den giver adgang til fire harddiskpladser. De indeholder Acers egen særlige lette lademekanisme, så du kan skifte diskene uden at åbne resten af maskinen, og i øvrigt med et par simple håndgreb.

Resten af Predator er et ret fantasiløst valg af omtrent det kraftigste hardware, der kan købes for penge i øjeblikket:

I standardversionen er der dog sparet på processoren, der kun er i7-versionen på 2,93 GHz. Et meget fornuftigt valg. De sidste par procent ekstra ydelse i den største i7 er meget dyrt betalt.

Der er seks GB hukommelse i standardversionen, men med seks pladser er der mulighed for op til 12 GB. Motherboardet er X58-baseret med tre PCIE X16 pladser, en optaget, og to PCIE X1, så der er plads til næsten hvad som helst.
Grafikkortet er et Nvidia GTX 260, så der er heller ikke rigtig noget at klage over.

Prisen kan formentlig nok få nogen til at pibe lidt – i omegnen af 15.000 danske kroner og det er ikke helt sikkert, om den overhovedet kommer til Danmark.

[pt id=’2003070′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
Acer Predator
Spillecomputer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S