Home » AOD Pro » Her logger AI dig ind – og skruer ned for skærmen når du er væk
Her logger AI dig ind – og skruer ned for skærmen når du er væk

Her logger AI dig ind – og skruer ned for skærmen når du er væk

Share

Lenovos nye alt i en-computer ThinkCentre neo 50a 24 indeholder AI, som tjekker om der sidder et menneske foran skærmen og automatisk dæmper skærmens belysning, fjerner støj og holder styr på dine møder

Kunstig intelligens er ikke en teknologi, som du kun finder i maskinrummet til virksomheders datacentre. Lenovos nyeste ThinkCentre neo 50a 24 er ifølge producenten blevet udstyret med avanceret AI, der skal medvirke til en smartere ydelse, højere produktivitet og bedre samarbejde. Det lyder lovende, så lad os dykke ned i fakta.

Den nye stationære alt i en-computer er drevet af 12. generations Intel Core H-serie-processorer, og den kunstige intelligens er justeret ind for at hjælpe brugerne i deres hverdagsarbejde.

AI-delen har en funktion, der automatisk opdager, om der sidder en godkendt bruger foran computeren. Hvis det er tilfældet, logges brugeren ind uden at skulle indtaste brugernavn eller adgangskode – eller benytte en fingeraftryksscanner. Endvidere kan funktionen automatisk skifte mellem godkendte brugere.

Se også:  Nu kommer de første Chromebooks til gaming
Justerer selv skærmlyset

For at øge sikkerheden, så skruer skærmen automatisk ned for lyset, når brugeren kigger væk. Det er selvfølgelig også et plus for strømforbruget.

Desuden skal man kunne samarbejde smartere med den indbyggede AI Meeting Manager, der har oversætter i realtid, laver undertekster til møder og meget mere. Lenovo har præsenteret produktet i meddelelse, og her står der ikke noget om, hvorvidt denne funktion er tilgængelig på dansk. Men et kvalificeret gæt er, at den først kommer på vores sprog senere.

For at gøre mødeoplevelsen bedre, fremhæver Lenovo Smart Appearance ansigtet og slører automatisk baggrunden, når der afholdes videomøder.

Ikke kun AI

Alt nyt er dog ikke baseret på AI. Den nye AIO-desktop har en skærm på 23,8” der er certificeret efter TÜV Rheinland Low Blue Light i Full HD. Derved er skadeligt blåt lys reduceret.

Se også:  Stortest af bærbare pc'er: Spring på den nye laptop-generation

Computeren er også udstyret med sikkerhed på BIOS-niveau, og den er baseret på Trusted Platform Module 2.0 – TPM – så data bliver krypteret. Brugeren behøver heller ikke være nervøse for, at kameraet overvåger dem, for det er gemt bag skærmen og dukker først op, når det skal bruges.

Lenovo har endnu ikke oplyst, hvornår den nye AIO dukker op på det danske marked, eller hvad den kommer til at koste.


TAGS
AI
computer
Kunstig intelligens
lenovo
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S