Her kommer den nye lydbølge

Her kommer den nye lydbølge

Share

Den trådløse lyd har sejret, og vi har fået direkte adgang til millioner af musiknumre. Men den første trådløse lydbølge er skyllet i strand. Nu kommer den anden, og den handler om højere lydkvalitet. Det markerer vi med en helt ny sektion: High Fidelity

Nu introducerer Datatid TechLife en helt ny sektion, High Fidelity, hvor vi forstærker vores fokus på at udpege de bedste lydprodukter på markedet, fortæller om de fedeste nyheder, og hvor vi i de kommende numre giver dig masser af tips og gode råd til, hvordan du opnår endnu større lydoplevelser derhjemme og på farten.

Tidspunktet er ikke tilfældigt valgt. Den trådløse lyd har sejret, og samtidig har vi fået adgang til millioner og atter millioner af fede musiknumre fra nettets streamingtjenester. Men det er ikke nyt længere. Vi er ikke længere imponerede over at kunne høre musik, når vi vil, og hvor vi vil. Den første trådløse lydbølge er skyllet i land. Nu kommer den anden, og det handler om kvalitet: Det skal ikke bare kunne lade sig gøre; det skal også lyde ordentligt.

Se også:  Beyerdynamic Byron BT Wireless [TEST]: Lækker og løs på tråden

1 2 3 4 5 6 7Næste

Del denne