Her kan du se VM online

Her kan du se VM online

Share

Her skal du klikke ind, hvis du vil se Danmarks næste kampe og alle de resterende kampe i årets VM slutrunde

De næste af Danmarks VM-kampe ligger ikke så godt som lørdagens. Vi spiller mod Australien i morgen kl. 14 og mod Frankrig tirsdag næste uge kl. 16. Men selvom du ikke skulle være hjemme kan du se dem, hvis du har den rette online tjeneste.

Danmarks Radio og TV2 har købt TV-rettighederne og forhandlet fordelingen af kampene. TV2 satser online ved at vise alle kampe på deres streamingtjeneste TV2 Play, og DR har fået eneret til at vise finalen i TV.  Samlino.dk har lavet denne guide, så du kan heppe med fra kampstart.

Se også:  Gå ikke ned på netværk til VM - her er den bedste router
Se alle 64 VM-kampe online på TV2 Play

TV2 Play er en betalt streamingtjeneste, hvilket betyder, at du skal have et betalt abonnement og oprette en bruger for at blive klar til kampstart. Du skal vælge den store pakke for at få adgang til TV2’s live kanaler, og for at kunne se VM online. TV2 Play er det eneste sted, du kan se samtlige 64 VM-kampe live og få dansk kommentering.

Uden reklamer
129 KR./MD

Med Reklamer
99 KR./MD.

Se 23 VM-kampe online på DR TV (gratis)

Alle i Danmark kan helt gratis se de kampe online, der vises af DR i fjernsynet. Du skal blot oprette en bruger på DR TV og så kan du se alle kampene live, som DR også viser live på TV.

Se også:  VM Awards 2018: Her er udstyret til de bedste fodboldoplevelser

Del denne