Home » Styresystem » Her er Windows 11: Nyt look og et boost til hybridarbejde og gaming
Her er Windows 11: Nyt look og et boost til hybridarbejde og gaming

Her er Windows 11: Nyt look og et boost til hybridarbejde og gaming

Share

Så er det officielt. Microsoft lancerer Windows 11, som byder på en helt redesignet brugerflade og optimeringer til hybridarbejde og spil

Windows 10 var egentlig tænkt som den endegyldige version af Windows, men endegyldige løsninger er ikke altid noget, der spiller helt så godt i teknologiens verden.

Så … sig hej til Windows 11. Det nye styresystem blev præsenteret ved en stort opsat (og højst ustabilt) live stream her til eftermiddag.

Nyt design

Designet har fået en større overhaling. Vi har allerede set en forsmag på dette via en tidlig version, som blev lækket i sidste uge.

Startmenuen er centreret, fliserne er væk, ikoner og andre grafiske elementer er gjort mere levende, og det hele har et mere en luftigt, transparent look.

App-butikken, Microsoft Store, har også fået en større overhaling. Den skal være mere overskuelig og understøtter nu også Android-apps. Udviklere har mulighed for at bygge deres egen butik ind i den. Eksempelvis vil Adobes Creative Cloud univers kunne tilgås direkte via Microsoft Store.

Se også:  5 tricks der får Windows 11 til at makke ret

Skabt til hybridarbejde

Microsoft har ikke været blind for at mange har arbejdet anderledes end før, i det seneste år, hvor især hjemmearbejde har stået på dagsordenen. Microsoft har således forsøgt at optimere Windows til en ny virkelighed, hvor hybridarbejde – delvis hjemme, delvis på kontoret – vil spille en langt større rolle.

Det skal være nemmere at tilgå de værktøjer man bruger ofte, systemet skal være bedre til at tilpasse sig dine vaner og din arbejdssituation, mens Office-programmer og videomøder i Teams bliver bedre integreret og gjort mere intuitive at anvende.

Optimeret til spil

Gaming har også fået en del opmærksom i det nye Windows 11. Med Auto HDR, som anvender en AI motor til at analysere indholdet, opgraderes grafikken automatisk i spil. Over 1000 spiltitler er klar til denne teknologi allerede nu.  Spil loader desuden hurtigere, takket være direct storage, som man også finder i Xbox Series X.

Se også:  MSi Pulse GL76 [TEST]: Imponerende power

Xbox Game Pass er indbygget, med et stort udvalg af titler, som fungerer på tværs af enheder.

Kommer til efteråret

Det første build af Windows 11 være være tilgængelig for udviklere i næste uge, mens almindelige brugere må vente til efteråret med at få fingre i systemet.

De største pc-brands vil i nærmeste fremtid begynde at promovere “Windows 11 Ready” computere.


TAGS
styresystem
Windows
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S