Home » Smart hjem » Her er verdens mest fleksible miniovn – damp, mikrobølger, varme og sous vide
Her er verdens mest fleksible miniovn – damp, mikrobølger, varme og sous vide

Her er verdens mest fleksible miniovn – damp, mikrobølger, varme og sous vide

Share

Den fleksible ovn fra Asko tilbyder både damp, mikrobølgeovn, traditionel varme, kombination af traditionel varme og mikrobølger samt kombinationen af traditionel varme og damp. Det giver et væld af muligheder til din madlavning og endda i en kompakt størrelse på 45 cm

Den indbyggede 5-i-1 ovn fra Asko er oplagt, hvis man bor i en mindre lejlighed i byen eller blot ønsker at udnytte sin køkkenplads bedst muligt. Den fleksible ovn tilbyder 5 forskellige tilberedningsmuligheder med damp, mikrobølgeovn, traditionel varme, kombination af traditionel varme og mikrobølger samt kombinationen af traditionel varme og damp i én og samme ovn. Det giver et væld af muligheder til din madlavning og endda i en kompakt størrelse på 45 cm. Det er tilmed også muligt at lave sous vide i ovnen.

Damp og mikrobølger

Kombinationen af mikrobølger og damp er ikke nemt at udvikle, da man skal sikre, at ovnrummet ikke er for fugtigt fra dampen, da mikrobølgerne ellers vil miste deres effekt. I 5-i-1 kombiovnen finder du derfor det effektive Pure Steam-system, der adskiller kondensvandet fra dampen, inden dampen når ovnrummet. Det kondensvand, der opstår, når dampen møder den kolde mad, fordamper effektivt, så ovnrummet er tørt nok til mikrobølgerne. På den måde er det muligt at genopvarme gårsdagens pizza og sikre den samme sprøde overflade samtidig med, at du mindsker madspild. Pure Steam-systemet sikrer samtidig en kontinuerlig produktion af ren damp fra dampudskilleren, der genopvarmer det kondenserede vand. På den måde undgås det at maden koges i stedet for at blive dampet. Med mikrobølgeovn-funktionen kan du også spare tid ved at tilberede kød og fjerkræ med kombinationen af varmluft og mikrobølger, der forkorter tilberedningstiden og giver en sprød overflade.

Se også:  Askos nye vinkøleskab er integreret med Vivino
Perfekt på alle sider

Mange oplever, at maden ofte er kold nogle steder og varm andre steder, når den opvarmes i en traditionel mikrobølgeovn. Med inverter-mikrobølgesystemet udsendes en konstant strøm af mikrobølger i modsætning til det traditionelle system, der udsender mikrobølger i impulser. På den måde sikrer systemet, at din mad bliver varmet lige meget hele vejen rundt. Og uanset hvilken varmefunktion, du vælger, sikrer Air Flow-systemet en optimal cirkulation af varme og damp, så din mad er tilberedt på alle sider. Den varme luft og dampen fordeles jævnt i kombinationen af de fire åbninger, ventilatoren og det hvælvede loft.

Ovnene fås i tre forskellige designs, og prisen starter fra 23.495 kroner.

Se også:  Xiaomi Mi Smart Air Fryer [TEST]: Smart stegeovn giver sundere mad

TAGS
asko
madlavning
ovn

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S