Home » Software » Her er udstyret som gør Windows 11 endnu bedre
Her er udstyret som gør Windows 11 endnu bedre

Her er udstyret som gør Windows 11 endnu bedre

Share

Nyt design er ikke det eneste, du får med Windows 11. I de kommende måneder vil Microsoft hælde flere og flere funktioner på. Vi samler her fem forslag til nyt udstyr, som udnytter fordelene i Windows 11

Overblik med delt skærm

En stor, lækker skærm kommer også til sin ret i Windows 11. Microsoft har lagt sig i selen for at gøre det opgraderede styresystem velegnet til både arbejde og fritid, nogle gange på samme tid. En af de nye funktioner er værktøjer til multitasking såsom optimering af pc’ens skrivebord med funktionen ”Fastgør vinduer”.

Blandt andet kan du vælge et layout af felter, der hurtigt opdeler skærmpladsen i flere vinduer. Du finder indstillingerne under System > Multitasking. Er du i gang med at skrive, se film, browse eller holde et Teams-møde, vil en pc-skærm med tilpas størrelse nemt kunne opdeles i flere aktive, overskuelige vinduer med den nye fastgørelses-funktion.

Se også:  Hvad er nyt i Windows 11?: Her er overblikket ...

Du fortsætter med det, du var i gang med, uden at de åbne vinduer lægger sig ind over hinanden. Vil du hurtigt rydde skrivebordet, tager du fat i en titelkant på et vindue og ryster det. Alle andre vinduer minimeres med det samme.

Få bedre lyd til online-møder

Appen Teams er nu blevet direkte integreret i Windows 11, så onlinemøder bliver endnu nemmere at komme i gang med og afvikle, hvad enten du bruger Teams professionelt eller privat. Appen Chat giver også adgang til Teams i form af et link nede i bunden.

For at udnytte de gratis muligheder for at kommunikere med omverdenen kan du overveje at opgradere skrivebordets højttalere, så du får en bedre lydgengivelse eller ved at anskaffe dig et godt headset med mikrofon.

Se også:  Lenovo Legion 5 Pro [TEST]: Diskret dræbermaskine

En anden fordel ved Teams er, at appen giver adgang til en mobilapp-version. Åbn Teams, og klik på knappen ”Hent mobilappen”. Teams i denne version findes til både Android og iPhone iOS.

TAGS
Gadget
udstyr
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S