Home » TV » Her er tv’et, der har det hele uden at koste kassen
Her er tv’et, der har det hele uden at koste kassen

Her er tv’et, der har det hele uden at koste kassen

Share

Det er i hvert fald hvad Philips lover med The One, som netop er præsenteret i en forbedret version, der fås i størrelser helt op til 86″

TV-markedet kan være forvirrende. Der kommer hele tiden nye teknologier, og for at gøre tingene endnu mere uoverskuelige, bruger producenterne ofte forskellige betegnelser for de samme features.

Med The One har Philips forsøgt at simplificere tingene. Producenten lover at brugeren ganske enkelt får alt hvad der er behov for, og intet mere, til overkommelig pris.

Behovene ændrer sig dog hele tiden, så nu er Philips klar med en ny, opgraderet version af The One, der giver dig det absolut essentielle for at nyde tv anno 2022.

Stort billede, stor lyd

Den nye Philips 8807 TV-serie er forsynet med billedmotor baseret på en 5. genrations P5 processor og et WCG, 120Hz LCD-panel. Den fås i størrelserne 43”, 50” 55” 65”, 75”, og for første gang en gigantmodel på 86”. HDR-understøttelse inkluderer HLG, Dolby Vision og HDR10+.

Se også:  Nu kommer Chromecast med Google TV endelig til Danmark - se prisen her

Lyden leveres af et “højkvalitets 20W lydsystem” med Dolby Atmos. Centerkanalhøjttaler har DTS-Play-Fi-teknologi, så den nemt kan indgå i et trådløst AV-system.

Gearet til gaming

Gamerne er der også tænkt på. Man kan få fuld glæde af den høje billedkvalitet i de nyeste konsoller, takket være HDMI 2.1, og der er desuden e-ARC og Auto-Low-Latency-tilstand.

Inputlag er 9 ms og en ny spilbar på skærmen giver hurtig adgang til billed- og lydindstillinger via en forenklet menu, der gør det muligt at kontrollere eller justere spilindstillinger under spil. Spillere kan også nemt aktivere VRR og AMD FreeSync.

Kvalitetsdesign

Det ville ikke være et rigtig Philips-tv, hvis der ikke var Ambilight, så det er der selvfølgelig også i The One (man kan så diskutere om det er på listen over essentielle funktioner) i en 3-sidet version, som normalt er den mest populære.

Se også:  LG booster lysstyrken i OLED-tv'er til rekordhøjt niveau

Tv’et er skabt i “europæisk kvalitetsdesign”. Den nederste kant har en smal sølvramme for at komplementere den slanke, vinklede centrale fod til skærmstørrelserne 43″ til 65″, mens 75″ og 86″-modellerne har sølvpinde-fødder.

Priser og lanceringsdato er der ingen forlydende om endnu. Vi skal formentlig et stykke ind i foråret, før vi kan regne med at se noget til The One-serien på disse breddegrader.


TAGS
Philips
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S